Καταστήματα

x-treme store ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
0

Η περιοχή του Περιστερίου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό και τις σκληρές προπονήσεις. Τα X-TREME STORES εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένα σταθερό σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας ένα πόλο συγκέντρωσης για όλους τους αθλούμενους. Αθλήματα όπως το bodybuilding και εσχάτως το CrossFit κατέχουν την μερίδα του λέοντος και το κατάστημα της αλυσίδας μας με την τεράστια ποικιλία σε αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής και αξεσουάρ καλύπτει τις ανάγκες όλων των αθλητών.

Εδώ και λίγο καιρό υπεύθυνος ενημέρωσης είναι ο Μάριος Παπαδόπουλος, σχετικά νέο στέλεχος της εταιρίας με τεράστια όμως εμπειρία στην άθληση και την σωστή διατροφή και ως αθλούμενος ο ίδιος αλλά και ως πελάτης εδώ και χρόνια των X-TREME STORES.

Από αγωνιστικούς αθλητές που ψάχνουν το κάτι παραπάνω μέχρι τους νέους που έχουν το όνειρο του σιδερένιου σώματος και την ατσάλινη θέληση για να το πετύχουν, όλοι έχουν πλέον ένα κοινό σημείο συνάντησης.


Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9.00-15.00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00-14.00 & 17.00-21.00


Το «νέο» X-TREME STORES Περιστερίου που βρίσκεται πάντα Κωνσταντινουπόλεως 182, τηλ. 210-5780020.

join us in facebook


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | © 2014 Xtreme stores. All rights reserved. Xtreme stores brand and logo are trademarks of Xtreme stores.
Site by Adex  | SEO by Web Promotion  | CMS