Πρωτεΐνες Αύξησης Βάρους Υδατάνθρακες Αμινοξέα Κρεατίνες Ειδικά προϊόντα Αυξητικά Αρθρώσεις Βιταμίνες / Ιχνοστοιχεία Λιπαρά οξέα Pre workout Intra Workout After Workout Λιποτροπικά Θερμογενετικά Snacks Πρωτεϊνης Snacks Ενέργειας Χυμοί Bariatrix Σέικερ Υπέρ Τρόφιμα
Πρωτεΐνες

WHEY PROTEIN 2273g (OPTIMUM)Κωδικός: 01-067-023
Διαθεσιμότητα: Άμεση
Τιμή Μετρητοίς: 59.90€

Παρακαλώ επιλέξτε γεύση:
StrawberryBanana
Cookies & CreamStrawberry /BananaExtreme Milk Chocolate
Caramel Toffee FudgeChocolateVanilla Ice Cream
French VanillaRocky Road

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ OPTIMUM NUTRITION ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από εκτεταμένες διαμαρτυρίες καταναλωτών που αγόρασαν από ανεπίσημους προμηθευτές, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας ON’S WHEY, όπως και άλλα προϊόντα OPTIMUM NUTRITION, αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε την παρακάτω ενημέρωση:

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της ON στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ
, κλικ εδώ.

«Εισάγουμε ΜΟΝΟ τα ΓΝΗΣΙΑ προϊόντα OPTIMUM από τον επίσημο προμηθευτή και ποτέ δεν ψάξαμε να βρούμε, μέσω τρίτων, φθηνότερες τιμές, θυσιάζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος και διακινδυνεύοντας την ασφάλειά σας.

Η ΟΝ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου της που βρίσκεται στο Λονδίνο, ενημερώνει για το πρόβλημα τους διάφορους εμπόρους που προμηθεύουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές προϊόντα ΟΝ προερχόμενα από μη έγκυρες πηγές. Δείτε την επιστολή εδώ.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί από αμφίβολης ποιότητας προϊόντα που έρχονται στην Ελλάδα από γειτονικές μας χώρες και η ΟΝ ψάχνει να βρει μία λύση γι αυτό.

ΠεριγραφήΗ WHEY PROTEIN 100% είναι ένα ισχυρό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα φαρμακευτικής ποιότητας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη τις χρονιές 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 και 2011!!


Η κάθε δόση παρέχει 24 γρ υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και μόνο 3 γρ υδατανθράκων. Η WHEY PROTEIN 100% φτιάχνεται μικρό φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορρού γάλακτος. Ο τρόπος παραγωγής του WHEY PROTEIN 100% εγγυάται την απομάκρυνση της λακτόζης από αυτό το προϊόν. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος 100% παρέχει μια άριστη ισορροπία των ουσιαστικών και δευτερευόντων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένων και των πεπτιδίων γλουταμίνης και μια υψηλή συγκέντρωση των BCAA αμινοξέων. Αυτό βελτιώνει τη διατήρηση του αζώτου και την αύξηση των μυών.


Η WHEY PROTEIN 100% σε μορφή σκόνης αναμιγνύεται εύκολα με ένα κουτάλι και είναι εύγευστη. Δοκιμάστε τη με χυμό ή νερό. Ως προστιθέμενη στη τροφή σας, προσπαθήσετε να αναμείξτε μια κουταλιά (scoop) 30,4 γρ στα δημητριακά ή στο γιαούρτι.


Το συγκεκριμένο προϊόν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζεται με το Flaxseed Oil της WarriorLab, γιατί με την φυτική σύνθεση Ω3 που περιέχει βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση των μυών, που σημαίνει πρόσληψη μεγαλύτερης ποσότητας πρωτεΐνης από τους μυς.


Οι αθλητές που επέλεξαν την 100% Whey ON Gold Standard επέλεξαν επίσης:

Flaxseed Oil,  Bcaa capsΣυσκευασία: 2273g
join us in facebook
Top 10
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
_____________________
WHEY PROTEIN 2273g (OPTIMUM)


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | © 2014 Xtreme stores. All rights reserved. Xtreme stores brand and logo are trademarks of Xtreme stores.
Site by Adex  | SEO by Web Promotion  | CMS