ΤO ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Μετά από μια μακρά εμπειρία στο χώρο της άθλησης και σωστής, αθλητικής διατροφής στο χώρο των γυμναστηρίων, ως προμηθευτής συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και ως αθλητές οι ίδιοι, η πρώτη ομάδα που στελέχωσε τα X-TREME STORES, δημιούργησε τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Συγκεκριμένα, το πρώτο φυσικό κατάστημα X-TREME STORES άνοιξε την πόρτα του, στον Πειραιά, ελκύοντας από τον πρώτο κιόλας καιρό τους αθλητές των γύρω περιοχών. Ένα κατάστημα, καθαρά εξειδικευμένο, με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά, όντας οι ίδιοι αθλητές, το τι χρειάζεται ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, καλύπτοντας τις ανάγκες χρόνων.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

2000

X-Fit

Γύρω στο 2002 η γυμναστική στο σπίτι άρχισε να γίνεται τρόπος ζωής. Το home fitness, για πολλούς λόγους, απέκτησε πολλούς οπαδούς κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια ζήτηση σε οικιακά όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Που όμως όλα είχαν κάποια βασικά προαπαιτούμενα: Ασφάλεια, ποικιλία, λειτουργικότητα.

Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη ελληνική, ιδιωτική εταιρία οργάνων και αξεσουάρ γυμναστικής, η X-FIT. Σύντομα παρουσίασε μια τεράστια γκάμα σε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα, πολυόργανα αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε προσωπικά αξεσουάρ δύναμης, αποθεραπείας, προστασίας και γενικότερου home fitness. Όλα τα είδη της σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες συνθήκες της ελληνικής αγοράς (π.χ. διαθέσιμος χώρος, χαμηλή τιμή κτλ).

2002

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ

Τα Χ-TREME STORES ανοίγουν το ένα μετά το άλλο σε περιοχές όλης της Ελλάδας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες αποθήκευσης. Το 2004, τα X-TREME STORES μετακομίζουν σε έναν ιδιόκτητο χώρο 3000τ.μ. στο Κορωπί, στον οποίο στεγάστηκαν οι αποθηκευτικοί χώροι, το τμήμα service, καθώς και οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες της εταιρείας. Σε αυτό το χώρο προετοιμάζονται, ελέγχονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται όλα τα προϊόντα των X-TREME STORES με ένα από τα 14 οχήματα της εταιρείας.

2004

WARRIORLAB - H ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Βασική αρχή των X-TREME STORES είναι ότι κάθε αθλητής είναι ξεχωριστός. Με διαφορετικές ανάγκες, απαιτήσεις και στόχους. Ήδη μετρώντας 9 χρόνια εμπειρίας από την λειτουργία των καταστημάτων και με την καθημερινή επαφή με καταναλωτές, σχηματίσαμε την άποψη ότι πολλές από τις ανάγκες δεν καλύπτονται εύκολα. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την πρώτη, Private Label εταιρεία συμπληρωμάτων, την Warriorlab. Μια εταιρεία που βασίστηκε και συνεχίζει να βασίζεται στο ελληνικό DNA, σχεδιασμένη και δημιουργημένη από αθλητές για αθλητές. Βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, γρήγορα έγινε κορυφαία στον τομέα της.

2009

10 ΧΡΟΝΙΑ X-TREME STORES

Η πρώτη μεγάλη επέτειος λειτουργίας των X-TREME STORES, 10 χρόνια από την πρώτη μέρα, συνέπεσε με τη λειτουργία 37 καταστημάτων & 90 εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα.

Η Warriorlab αρχίζει να καθιερώνεται ως το νέο μεγάλο όνομα στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ και η πραγματική δύναμη των X-TREME STORES, οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν αυξάνουν συνεχώς, καλύπτοντας νέες θέσεις, βρισκόμενοι ακόμα πιο κοντά στον Έλληνα αθλητή.

Στο 2010 είμαστε ένα βήμα πριν την επέκταση στην Κύπρο και την είσοδο στη νέα, ακόμα καλύτερη δεκαετία. 

2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η στενή σχέση της Ελλάδας με την Κύπρο είναι γνωστή. Ελλαδίτες και Κύπριοι ταξιδεύουν, σπουδάζουν και εργάζονται παράλληλα και στα δύο κράτη. Ένα αίτημα Κυπρίων αθλητών έγινε πραγματικότητα. Το πρώτο X-TREME STORES στην Κύπρο είναι γεγονός και από τις πρώτες κιόλας μέρες, έγινε πόλος ενδιαφέροντος γυμναστηρίων, αθλητών και δραστήριων ανθρώπων από όλο το νησί.

2011

NLS - ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Το 2012 ένα νέο Private Label, η NLS, εγκαταστάθηκε στα X-TREME STORES. Πιο προσιτή οικονομικά, με πιο φιλικό προφίλ όχι μόνο για αθλητές αλλά και για ανθρώπους που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και θέλουν να εμπλουτίσουν την διατροφή τους με ποιοτικά προϊόντα. Μια εταιρεία που παρουσίασε μεγάλες καινοτομίες στην ελληνική αγορά, όπως οι νέες οικολογικές και οικονομικές συσκευασίες, αλλά και η τεράστια γκάμα ξεχωριστών συμπληρωμάτων που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τους δικούς μας, αυστηρά προσωπικούς, συνδυασμούς. Μια εταιρεία που σέβεται απόλυτα τις διατροφικές ιδιαιτερότητες πολλών συμπολιτών μας (δυσανεξία στη γλουτένη, vegan και vegetarian διατροφή κτλ). Μια εταιρεία που συνοδεύει την καθημερινή μας διατροφή με μοναδικές συνταγές και πρωτότυπες ιδέες. Άλλος ένας λόγος που την έχουν καταστήσει ως μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα.

2012

ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

Η χρονιά της καταξίωσης. Τα X-TREME STORES, επίσημα, με αριθμούς, γίνονται η Νο1 αλυσίδα fitness καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες, με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και ιδιωτικών οχημάτων μεταφοράς και τεράστιο δίκτυο πελατών, είναι πλέον το συνώνυμο του fitness, της προπόνησης και σωστής διατροφής στην Ελλάδα.

2016

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά από 20 χρόνια, τα X-TREME STORES συνεχίζουν να εξελίσσονται συνεχώς. Σήμερα τα φυσικά καταστήματα είναι 55 σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι αποθηκευτικοί χώροι φτάνουν συνολικά τα 9000 τ.μ., οι καθημερινές αποστολές καλύπτονται από 30 ιδιωτικά οχήματα, ενώ μαζί με τις αποστολές courier φτάνουμε μέχρι την πιο απομακρυσμένη περιοχή της πατρίδας μας και οι 180 εργαζόμενοι βρίσκονται δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουν. Να απαντήσουν σε τυχόν απορίες για τα πάνω από 7000 διαφορετικά προϊόντα.

Οι συνολικά 3.500.000 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν αναγάγει τα X-TREME STORES στην κορυφή των προτιμήσεων. Μια 100% ελληνική εταιρεία που ξέρει αυτό που χρειάζεστε και κάνει τα πάντα για να το φέρει στο κατάστημα ή την πόρτα σας.

Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια επιτυχίας και υποσχόμαστε ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο.

Today

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1+
Employees
1
Stores
1
Warehouses
1
Vehicles