Betator 180 caps (Body Attack)

Συσκευασία
Συσκευασία
180caps
Servings
x30
  • Βοηθάει πολύ στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας
  • Αυξάνει πολύ τη μυϊκή δύναμη
  • Μειώνει το σωματικό λίπος
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-198-092
69.90 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
01-198-092
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το BetaTOR της Body Attack είναι ένα επαναστατικό προϊόν για μυϊκή ανάπτυξη. Με το BetaTOR οι αθλητές μπορούν να χτίσουν 250% περισσότερη μυϊκή μάζα. Το αποτέλεσμα αυτό έχει αποδειχθεί από μια επιστημονική έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Τάμπα (Φλόριδα, ΗΠΑ), όπου οι αθλητές που έλαβαν το BetaTOR αύξησαν τη μυϊκή τους μάζα κατά 7κιλά μέσα σε 12 εβδομάδες προπόνησης. Οι αθλητές που δεν έλαβαν το BetaTOR αύξησαν τη μάζα τους κατά 2 κιλά και κάτω από ιδανικές συνθήκες.
Όποιος λοιπόν θέλει να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο συνδυασμό, σωστή διατροφή, σκληρή προπόνηση και αποτελεσματικά συμπληρώματα, όπως το BetaTOR.

Πως δουλεύει το BetaTOR της Body Attack;

Όσο πιο σκληρή η προπόνηση τόσο καλύτερα δουλεύει το BetaTOR.
Οι λόγοι; Το BetaTOR έχει ένα ειδικό, διπλό μηχανισμό-προστατεύει από τον καταβολισμό και οδηγεί στη μυϊκή ανάπτυξη, αυξάνοντας την καθαρή μυϊκή μάζα και την απόδοση, πάντα στα νόμιμα πλαίσια.

Όταν το παίρνουμε ως συμπλήρωμα, προστατεύει το σώμα από τη διάσπαση των μυϊκών πρωτεϊνών και βοηθάει στην πρωτεϊνοσύνθεση. Ο μηχανισμός για το χτίσιμο της μυϊκής μάζας δημιουργείται από τον m-TOR υποδοχέα. Ο μηχανισμός για την αποτροπή του καταβολισμού  δημιουργείται από το σύστημα ουμπικιτινικού πρωτεασώματος.

Μέσα σε 12 εβδομάδες οι αθλητές που έλαβαν μέρος στην έρευνα λαμβάνοντας BetaTOR κατάφεραν να μειώσουν το σωματικό τους λίπος κατά 5,4κιλά. Οι αθλητές που λάμβαναν placebo το μείωσαν μόνο κατά 1,7 κιλά.

Τι ακριβώς είναι το BetaTOR;
Το BetaTOR είναι η καθαρή, ελεύθερη μορφή του βήτα υδροξυ βήτα μεθυλβουτυρικού οξέος. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αυτό το συστατικό στην ελεύθερη μορφή του βελτιώνει την μυϊκή δύναμη, αυξάνει την καθαρή, στεγνή μυϊκή μάζα και επιταχύνει την αποκατάσταση, ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι μακράν πιο αποτελεσματικό από το πρόσφατα γνωστό ασβεστικό-βήτα-υδροξυ-βήτα-μεθυλβουτυρικό οξύ.

Το βήτα-υδροξυ-βήτα-μεθυλβουτυρικό είναι ένα μεταβολικό προϊόν του απαραίτητου αμινοξέος Λευκίνη, κι αυτό σημαίνει: το σώμα μεταβολίζει τη Λευκίνη και την μετατρέπει σε Βήτα-υδροξυ-βήτα-μεθυλβουτυρικό. Αν το σώμα δεν έχει αρκετό από αυτό το συστατικό μέσω της Λευκίνης, με το BetaTOR μπορεί άνετα.

Γιατί το BetaTOR έχει τη μορφή υγρής κάψουλας;

Το BetaTOR της Body Attack κυκλοφορεί αποκλειστικά σε υγρές κάψουλες, κάτι που αποτελεί μεγάλη εξέλιξη στο χώρο των συμπληρωμάτων, αφού απορροφάται πολύ εύκολα και γρήγορα και η δραστική ουσία μεταφέρεται ταχύτατα.
Σε σύγκριση με τις ταμπλέτες ή με τις κάψουλες που περιέχουν σκόνη, οι υγρές κάψουλες έχουν πολύ μεγαλύτερη δράση λόγω της ταχύτατης απορρόφησής της.

Φυτικές κάψουλες από φυτικές ίνες λαχανικών
Το περίβλημα στις κάψουλες συνήθως προέρχεται από ζωική ζελατίνη. Αντίθετα οι Licaps που χρησιμοποιούνται στο BetaTOR είναι φτιαγμένες από ίνες φυτών, που σημαίνει ότι ταιριάζει πολύ καλύτερα σε μία χορτοφαγική διατροφή.

Λαμβάνετε 2 κάψουλες κάθε μέρα το πρωί, το απόγευμα και πριν τον ύπνο με άφθονο υγρό [200 ml]. Τις ημέρες άσκησης, πάρτε 2 κάψουλες το πρωί καθώς και πριν και μετά την άσκηση.

"Διαστημικό" προϊόν, γερμανικής τεχνολογίας και αξιοπιστίας, κάθε ευρώ του αξίζει...
Τρελή δύναμη, και όγκος!!!
Τό συνιστώ ανεπιφύλακτα
poli kalo proion kai ameso apotelesma
Νομίζω ένα απο τα καλύτερα συμπληρώματα που έχω δοκιμάσει! τρομερά πρηξίματα αν το συνδυάσεις με κρεατίνη. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά στο κατάστημα της Σταυρούπολης για την καθοδήγηση.
Μπορώ να το συνδυάσω με αργινίνη;
Τις μέρες πού δε κάνουμε προπόνηση?? Πως το περνουμε??
Μου λείπει το ένζυμο G6PD είναι οκ για να το πάρω ; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει
Απίστευτα αποτελέσματα , ξεκούραστοι μύες και άμεση ανάπτυξη με ραγδαία μείωση λίπους
Τι Turbo είναι αυτο? Φίλοι μου , δοκίμασα πολλά γιατι δεν μπορούσα να βάλω κιλά πάνω μου λόγο του αδύνατου της φύσης μου και μονο 3-4 φορές την εβδομάδα gym. Με συνδυασμό το MASS και to BETATOR κλείνω 4η εβδομάδα με +4 κιλα, και τα διπλάσια κιλά απο όσα ξεκίνησα σε όλα. Δουλεύω τα προγράμματα μέχρι κάψιμο και την επόμενη μέρα μηδέν πιάσιμο. Και στην τελική ακόμα και 5 μέρες μετα χωρίς gym δεν έχασα απο πρήξιμο η όγκο. Δοσολογία 3 πριν και 3 μετά , και 2 την μέρα χωρίς gym. Τα λέφτα πιάσαν τόπο (σε όγκο) χα χα.
πρεπει να τα περνουμε ακριβως πριν και μετα την προπονηση? και αν ναι με νερο η κρεατινη
Απο τη πρωτη προπονηση ειδα θεαματικσ αποτελεσματα σε αντοχη και πρηξιμο. Δε το περιμενα για τοσο αποτελεσματικο ειναι η αληθεια.
Γράψτε μια κριτική