Black Burn 120caps (Stacker2)

Συσκευασία
Συσκευασία
120caps
Servings
x60
  • Βραβευμένο ως το Νο1 λιποδιαλυτικό στην Ευρώπη
  • Ραγδαία αύξηση του μεταβολισμού
  • Αυξάνει την ενέργεια και μειώνει το αίσθημα πείνας
  • Χάστε έως και 2kg σε μια εβδομάδα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-028
38.90 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
01-130-028
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

To να δημιουργήσεις ένα καλό και αποδοτικό λιποδιαλύτη δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Δεν είναι τόσο τα συστατικά που θα περιέχει όσο και πάνω από όλα η ποιότητα των εκχυλισμάτων (η ποσότητα των ενεργών αλκαλοειδών) σε συνδυασμό με τη σωστή τους αναλογία σε κάθε συστατικό. Εκεί που άλλες εταιρίες σχεδιάζουν το τέλειο λιποδιαλυτικό στα χαρτιά, η Stacker πάει ένα βήμα μπροστά. Επενδύοντας σε χρόνο και χρηματικούς πόρους, αναζητώντας και εμπλουτίζοντας το Black Burn με συστατικά, τα εκχυλίσματα των οποίων έχουν τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερες δόσεις σε ενεργά αλκαλοειδή ανά γραμμάριο.

Αυτή είναι και η πραγματική διαφορά σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα. Το εξαιρετικό μείγμα των ενεργών συστατικών που περιέχει από τις πρώτες κιόλας μέρες αυξάνει ραγδαία τον μεταβολικό ρυθμό, ενεργοποιώντας και μέσω της θερμογέννεσης, διαλύοντας το σωματικό λίπος, μειώνοντας παράλληλα την όρεξη για άστατα γεύματα.

Μετά τους αλλεπάλληλους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκε, το Black Burn εξασφαλίζει δράση που τη νιώθεις πραγματικά (αύξηση ενέργειας και περιορισμό της πείνας) αλλά και το μέγιστο στόχο που είναι η διέγερση της λιποδιάλυσης.

 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

1 κάψουλα το πρωί, και άλλη 1 μία ώρα πριν την προπόνηση ή το απόγευμα. Σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες ημερησίως, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη (150mg/κάψουλα).

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγόρα!
Κάνει οτι λέει αρκεί να το βοηθήσεις χωρίς να τρως όλη μέρα γύρους!
Για ανθρωπους που παίρνουν στα σοβαρα την γυμναστική-άθλιση σε συνδυασμό με διατροφή το προϊόν κάνει εξαιρετική δουλειά. Το boost και η έκριξη που σου δίνει κατα την διάρκεια της αθλισης δεν υπάρχει. Καλό είναι κατα την γνώμη μου αφού τελειώσει να κάνετε μερικούς μήνες αποχή για να μην συνηθίζετε να έχετε πολύ υψηλές επιδόσεις μόνο με το προϊόν.
Κάνει ότι λέει.
Με 30 λεπτά αργό ανηφορικό διάδρομο και ελαφρώς πρωτεϊνική διατροφή με χαμηλά λιπαρά & σάκχαρα και νορμάλ carbs, χωρίς υπερβολές χάνεις λίπος διαρκώς.
Με ξεκόλλησε από τα -10kg σε 3 ημέρες και πάλι από τα -15kg για να φτάσω τελικά τα -18kg σε δυο εβδομάδες από τότε και σε 4 μήνες συνολικά.
Τέλος δίνει την διέγερση και το πρήξιμο που χρειάζεται για την γυμναστική με αντιστάσεις.
Πολύ καλός λιποδιαλυτης 4 εβδομάδες προπόνησης από μια ώρα την ημέρα ποδήλατο κατέβηκα από 99.1 στα 89.9 κιλα με διαφορά στο στοματικό λίπος 7%
Με σωστη διατροφη και δυο καψουλες πριν το αεροβιο σε συνδυασμο με L-Carnitine κανει θαυματα.
Ενα ψέμα παιδια,πεταμένα λεφτα δεν εκανε τιποτε και κανω και διατροφη και γυμναστικη
Poli kalo, treli apodosi
Με βοήθησε πολύ να ξεμπλοκαρω τον μεταβολισμό μου (χρόνιο θέμα με υποθυροειδισμο). Σχεδόν καθημερινή χρήση 2 κάψουλες πριν την προπόνηση και είδα διαφορά τόσο στο πως διαγράφονται οι μύες όσο και πόσο πιο άνετα μπαίνω στα ρουχα μου. Με προσεκτική διατροφή και συστηματική προπόνηση κάνει φοβερή δουλειά. Η συμπληρωματική του δλδ χρησιμότητα παίρνει 5 στα 5 αστέρια άνετα. Παρότι έχει καφεΐνη δεν με κρασαρει όπως αντίστοιχα προεξασκητικά με καφεΐνη.
Πήρα τα χάπια δεν το έχω ανοίξει ακόμη αλλά μου δουσανε δωρο δύο φακελάκια από την ίδια εταιρία .
Σου δίνει τρελή τσίτα και εκεί που κάθεσαι αρχίζεις και στάζεις στον ιδρώτα .λογικά και τα χάπια τα ίδια θα είναι. Όταν το πάρεις θα πρέπει να ξεσπάσεις κάπου όλη αυτήν την ενέργεια. Στον ύπνο τώρα κοιμήθηκα για μεσημέρι τρεις ώρες
Έχω δοκιμάσει αρκετούς ..! Ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά!!
Γράψτε μια κριτική