ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΤΟΧΟΣ
ΕΙΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • 25
  • 3000
SERVINGS

  • 1
  • 200
ΓΕΥΣΗ
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΧΡΩΜΑ
ΑΘΛΗΜΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΙΜΗ

  • 1.4
  • 93.9

Body Attack Nutrition

Body Attack New Logo

H BODY ATTACK με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και με την εγγύηση ποιότητας μιας μεγάλης Γερμανικής εταιρίας, προσφέρει σε όλους τους αθλητές μια τεράστια γκάμα αθλητικών συμπληρωμάτων για κάθε στόχο, φυσική κατάσταση, ηλικία και φύλο.
Σε κάθε κατηγορία συμπληρωμάτων θα βρεις τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα
διατροφικά συμπληρώματα, τα οποία και λόγω των μόνιμων και εξαντλητικών ερευνών μας θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου διατροφής.

Ένα από τα στοιχεία για τα οποία ξεχωρίζει η BODY ATTACK είναι ότι όλα της τα προϊόντα περνούν από τον αυστηρότατο έλεγχο και εισέρχονται στη γνωστή λίστα της Κολονίας, η οποία είναι μεγάλης σημασίας για τους κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές. Η συγκεκριμένη λίστα συμπληρωμάτων διατροφής, περιλαμβάνουν εταιρίες και προϊόντα που έχουν ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες, κάτω από την ερευνητική εξέταση του Πανεπιστημίου της Κολωνίας. Η BODY ATTACK πιστοποιεί και εγγυάται ότι τα προϊόντα της είναι ελεγμένα απόλυτα ως προς την ασφάλειά τους και είναι μια μεγάλη τιμή για οποιαδήποτε εταιρία συνεργάζεται με την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τα τελευταία χρόνια η BODY ATTACK  αναπτύσσει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη τη Γερμανία, κάνοντας την επαφή με τους αθλητές ακόμα πιο στενή, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η Body Attack επέλεξε τα X-TREME STORES ως αποκλειστικό της αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Φόρτωση Περισσότερων Προϊόντων

Δεν Υπάρχουν άλλα Προϊόντα Για Φόρτωση

Δεν Υπάρχουν άλλα Προϊόντα Για Φόρτωση