Complete Pump 1000g (Warriorlab)

Συσκευασία
Συσκευασία
1000g
Servings
x40
  • Έκρηξη ενέργειας
  • Μυϊκή αιμάτωση
  • Φλεβικότητα
  • Αντικαταβολική προστασία
  • Μυϊκή ανάπτυξη
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-014-02
34.90 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
01-136-014-02
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Τι είναι;
Το Complete Pump της WarriorLab είναι ένα ειδικό, προεξασκητικό συμπλήρωμα για αύξηση της ενέργειας και δύναμης του αθλητή.

Τι περιέχει;
Το Complete Pump της WARRIORLAB με ένα εξαιρετικά πλήρες μείγμα ενεργών συστατικών όμως προσφέρει πολλά περισσότερα.
Αρχικά ο συνδυασμός Αργινίνης και Κιτρουλίνης μέσω των ειδικών ενζύμων μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο (ΝΟ) επιτρέποντας πολύ μεγαλύτερη ποσότητα αίματος (οπότε και οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών) να εισέλθουν μέσα στους μυς. Αυτό σημαίνει μεγάλα κι εντυπωσιακά πρηξίματα στην προπόνηση αλλά και ταυτόχρονη μυϊκή ανάπτυξη και αποκατάσταση, αφού μέσω του αίματος αποβάλλονται και οι τοξίνες που δημιουργούνται στην προπόνηση.

Όμως για να κάνουμε την προπόνησή μας σκληρή, εντατική, τέτοια που να μας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να έχουμε υψηλά αποθέματα ενέργειας. Γι αυτό και στο Complete Pump θα βρούμε ένα συνδυασμό καφεΐνης, ταυρίνης και τυροσίνης. Η προπόνηση θέλει σωστή προετοιμασία. Κατάλληλο και ισχυρό κίνητρο. Πνευματική συγκέντρωση και πειθαρχία. Η καφεΐνη, η ταυρίνη και η τυροσίνη που περιέχονται θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να κάνουμε την προπόνηση που όλοι θέλουμε.
Ακόμα κι έτσι το Complete Pump θα ήταν πλήρες. Όμως η WARRIORLAB έχει εμπλουτίσει την pre workout φόρμουλά της και με τα απαραίτητα BCAA αμινοξέα, κρίνοντας πολύ σωστά ότι ένα καλό ΝΟ συμπλήρωμα θα μας ωθήσει σε σκληρότερες προπονήσεις. Γι’ αυτό και τα αμινοξέα είναι απαραίτητα. Για να προστατεύσουν τους μυς και να τους οδηγήσουν σε ομαλότερη και πιο ασφαλή ανάπτυξη.

Τι θα νιώσω;
Από την πρώτη προπόνηση είναι εμφανής η δράση και αποτελεσματικότητα του. Περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Μεγαλύτερες και σκληρότερες προπονήσεις. Περισσότερα μυϊκά πρηξίματα και αυξημένη αποκατάσταση.

Γιατί να το αγοράσω;
Η μυϊκή αιμάτωση κατά τη διάρκεια μιας σκληρής προπόνησης είναι το ζητούμενο για τους περισσότερους αθλητές που κάνουν βάρη. Όμως δεν είναι μόνο η εικόνα εντυπωσιακή αλλά και το πραγματικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.
Η αυξημένη παροχή αίματος και νερού που περνάει μέσα στους μυς, μεγαλώνει την ελαστικότητα της μεμβράνης που περικλείει το μυϊκό κύτταρο. Κάτι που σημαίνει ότι οι μύες είναι ευκολότερο να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.
Η σύνθεση του Complete Pump είναι τέτοια που θα σε κάνει να δεις την προπόνηση με άλλο μάτι.

Με τι συνδυάζεται;
Είναι σημαντικό να το συνδυάσουμε με αντιοξειδωτικές βιταμίνες (βιταμίνη C κυρίως) για μεγαλύτερη απελευθέρωση του νιτρικού αλλά και με μια φόρμουλα αμινοξέων μετά την προπόνηση όπως τα Amino Liquid.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

Αναμειγνύουμε 1 δοσομετρητή (25γρ) σε ένα ποτήρι νερό, 30-45 λεπτά πριν από την άσκηση.

Για προπονηση σε ομαδα ποδοσφαιρου κανει?
polu kalo priksimo..me 2 skoup voulosan ta aftia mou apo thn piesh :P gia arxh 1 scoop einai kala!!
Πολυ καλο, ενα Scoop ειναι υπερ αρκετο!!
πολύ καλό !!!
me duo scoup ghnesai dunamiths.!
Με ενα scoop συνηθως ειμαι οκ τις ημερες που δεν τραβαω βαζω 2
αρκετά κάλο δύνη κάλο πρήξιμο και ενεργια
Για ποδηλασια κανει
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠ ΦΤΑΝΕΙ
Για να νιωσεις οτι κανει σωστη δουλεια πρεπει 100γρ να βαλεις στο συγκεκριμενο pre και στο Raw Intensity 3.17 χρειαζεσαι μονο 20 και εχεις 5γρ κιτρουλινη , 4γρ αργινινη , 3γρ βητα αλλανινη 1,5γρ ταυρινη , 300mg καφεινη και αλλα πολλα αυτο ειναι PRE
Γράψτε μια κριτική