Διάδρομος Sector (X-FIT)

Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά
5 χρόνια εγγύηση
5 χρόνια εγγύηση
Έως 24 άτοκες δόσεις
Έως 24 άτοκες δόσεις
  • Με πανίσχυρο AC μοτέρ 3,5 ίππων
  • Ασφαλής άσκηση για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Στιβαρή κατασκευή για ποιοτική προπόνηση
  • Ιδανικό για όλη την οικογένεια
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-400
1,349.00 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
06-003-400
+

Η άσκηση, η υγεία και η καλή διάθεση είναι υπόθεση οικογενειακή. Όταν οι περισσότεροι διάδρομοι έχουν ένα περιορισμό στη συνεχή χρήση τους, όταν υπάρχουν όρια στη χρήση των διαδρόμων ακόμα και στα γυμναστήρια, ο X-FIT SECTOR σάς προσφέρει την ιδανική λύση για το σπίτι. Τώρα, μπορεί να γυμναστεί όλη η οικογένεια, με ασφάλεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα χωρίς διακοπή.

Το εξαιρετικό design του είναι φιλικό και απόλυτα ταιριαστό σε κάθε οικιακό χώρο, το αθόρυβο μοτέρ του δεν ενοχλεί τους γείτονες και το πλούσιο μενού μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις διαφορετικών μελών της ίδιας οικογένειας. Όμως ο X-FIT SECTOR με το AC μοτέρ του (AC Μοτέρ έχουν όλοι οι επαγγελματικοί διάδρομοι)  είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε αθλητή μεγάλων αποστάσεων (π.χ. Μαραθωνίου, Τριάθλου κτλ) αφού στην ασφάλεια του σπιτιού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προπόνησης αρκετών ωρών. 

Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε τις κατάλληλες συνθήκες προπόνησης για το δρομικό event που έρχεται. Απλώς ανεβαίνετε στο διάδρομο, πατάτε το start και τρέχετε όσο θέλετε. Η μεγάλη χρονική διάρκεια χρήσης όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα του X-FIT SECTOR. Η ποιότητα κατασκευής, η υψηλή προστασία στις αρθρώσεις και η πληθώρα των προγραμμάτων άσκησης που διαθέτει τον καθιστούν έναν ιδανικό συναθλητή ή προσωπικό γυμναστή στο σπίτι.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μοτέρ: AC 3.5 hp
Διαστάσεις (ανοιχτός): 199cm x 93cm x 149cm
Διαστάσεις (αναδιπλωμένος): 120cm x 93cm x 169cm    
Κλίση:  0-15 επίπεδα
Επιφάνεια ιμάντα: 53cm x 151cm
Ρεύμα εισόδου: 220V
Βάρος μηχανήματος: 113 kg
Εύρος ταχύτητας: 1.0-20 KM/H
Μέγιστο βάρος χρήστη:  130 kg    
Προγράμματα: Manual +P1-18 +U1-U3 + Bodyfat
Οθόνη: LCD 7” με οπίσθιο μπλε φωτισμό Πολύ στιβαρή κατασκευή με φοβερό αντικραδασμικο' σύστημα
Από τους καλύτερους διαδρόμους που έχω ανέβει ποτέ.Τον χρησιμοποιούμε 3 άτομα της οικογένειας σχεδόν καθημερινά.Ανετος, στιβαρός κ αθόρυβος!
Εξαιρετικός , τον πήρα για το στούντιό μου . VFm απόλυτο , πολύ στιβαρός .
Απίστευτος διάδρομος!! Και μόνο που έχει επαγγελματικό μοτέρ και είναι όμορφος για το σπίτι τα λέει όλα. Είδα όλο το GODFATHER (3 ώρες) με τη μία.
Γράψτε μια κριτική