Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

7-Phenylstack 100 caps (Stacker2)

  • Ισχυρή λιποδιαλυτική φόρμουλα
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό
  • Συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους
  • Μειώνει την όρεξη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-005
28.90 
01-130-005
+
* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η Stacker 2  εξασφαλίζει ότι η σωστή διατροφή και η προσπάθεια για μείωση του λίπους θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Το 7-Phenylstack αρχικά προσφέρει εξαιρετική δράση στον περιορισμό της όρεξης για άστατα και λιπαρά γεύματα, ο Νο1 κίνδυνος για οποιαδήποτε καλή διατροφή. Με το μοναδικό μείγμα ενεργών συστατικών μας δίνει ένα αίσθημα ζωντάνιας και ενέργειας στην προπόνηση αλλά και σε όλη την υπόλοιπη μέρα.

Όταν θέλεις να χάσεις το περιττό λίπος, πρέπει να επικεντρωθείς στο σώμα σου το ίδιο. Όχι τόσο στη ζυγαριά, όσο στον καθρέφτη. Η σωστή διατροφή και προπόνηση είναι δύο μεγάλοι παράγοντες επιτυχίας, όμως δεν είναι οι μόνοι. Καλή διατροφή και προπόνηση κάνουν πολλοί, όμως για να αποκτήσεις το στεγνό σώμα που ονειρεύεσαι θες κάτι παραπάνω.

Θες το απαραίτητο boost για να ξεπεράσεις τα όρια που βάζει το ίδιο το σώμα αλλά και η καθημερινότητά μας. Με το 7-Phenylstack θα έχεις τα απαραίτητα εφόδια ώστε το σώμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά προπόνησης μπαίνει σε διαδικασία καύσεων, μέσω της θερμογέννεσης και της αύξησης του μεταβολικού ρυθμού, χρησιμοποιώντας την ειδική τεχνολογία Microchip-4.

Ολοκληρώνεις την προπόνηση με μεγαλύτερη ενέργεια και ζωντάνια και μετά τις πρώτες κιόλας μέρες, βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις. 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

1 κάψουλα το πρωί και άλλη 1 λίγο πριν την προπόνηση.

Εφίδρωση και απώλεια κιλών μαζί με διατροφή και αερόβιο...Και επιτέλους κάτι που μου έκοψε την όρεξη για λιχουδιές...
ΕΝΑ.......ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!
Γράψτε μια κριτική