Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
AAKG 150gr Bag (NLS)
  • 100% καθαρή αργινίνη
  • Μυϊκή αιμάτωση
  • Φλεβικότητα και αποθεραπεία
  • Χωρίς σάκχαρα και πρόσθετα
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-182-021
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
11.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

H άλφα Κετογλουταρική Αργινίνη είναι μια μορφή του γνωστού αμινοξέος, η οποία όμως συμβάλλει πολύ περισσότερο στην παραγωγή του νιτρικού οξειδίου (ΝΟ), ένα πολύ βασικό παράγοντα για αυξημένη κυκλοφορία αίματος (αιμάτωση) στην προπόνηση, κάτι που μεταφράζεται σε μυϊκό πρήξιμο και ταυτόχρονη ταχύτερη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

Λαμβάνετε 3γρ την ημέρα σε νερό, 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

 

Καθαρη αργινίνη και καλά πριξηματα

polu kalh douleia...

Επειδη δεν εχει γευση προτεινω να λαμβανεται με καποιο pre-workout που συνηθως εχει γευση fruit punch

Δεν ξέρω τι να περιμένω από μια απλή αργινίνη. Την πήρα μόνη της σε νερό και δεν μου έβγαλε τα πρηξίματα που ήθελα

Αρκετά καλή. Καθαρή αλλά πικρή γεύση. Μέτρια διαλυτότητα σε νερό. Σχετικά καλά πρηξίματα

Πάρα πολύ καλή αργινίνη. Πεντακάθαρη. Πολύ καλά πρηξίματα

Και αυτο το προιον της NLS ειναι καλο και σε καλη τιμη

kalo

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.