Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Η εταιρία!

Είμαστε μία ελληνική εταιρία που απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα X-TREME STORES ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους τον Μάρτιο του 2000 όταν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας άνοιξε τις πύλες του στον Πειραιά.
Από την πρώτη μέρα ίδρυσής τους, πίσω στο 2000,  τα X-TREME STORES έθεσαν ως πρωτεύοντα στόχο τους να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους που γυμνάζονταν συστηματικά προσφέροντας τα πιο ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα εκγύμνασης και σωστής διατροφής. 

Η εμπειρία μας στο Fitness ήταν ήδη μεγάλη αφού προερχόμασταν από τον χώρο των γυμναστηρίων όπου είχαμε ασχοληθεί με αυτά για περισσότερα από 20 χρόνια. Από τότε η ανάπτυξη των X-TREME STORES ήταν ραγδαία. Βελτιώνοντας κάθε λεπτομέρεια στη δουλειά μας και μαθαίνοντας από τα λάθη μας αναπτύξαμε μία αλυσίδα που αυτή την στιγμή αριθμεί περισσότερα από 50 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα κεντρικά γραφεία και οι αποθήκες της εταιρίας στεγάζονται  στο Κορωπί Αττικής σε ένα τεράστιο χώρο που εγγυάται μία ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα και την ευχέρεια να διατηρούμε εκεί ένα ιδιαίτερα υψηλό απόθεμα εμπορευμάτων αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε έλλειψη στα προϊόντα μας.

Διαθέτουμε έναν  μεγάλο στόλο επαγγελματικών οχημάτων για την άμεση μεταφορά των εμπορευμάτων από όλες τις πόλεις όπου δραστηριοποιούμαστε. Έχουμε οργανώσει ένα αποτελεσματικό τεχνικό τμήμα με τεράστια εμπειρία  που λύνει γρήγορα και οικονομικά οποιοδήποτε τεχνικό θέμα που σπανίως θα παρουσιαστεί στα είδη μας.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα διαπιστώνοντας το μεγάλο κενό που παρουσιάζουν αρκετές άλλες εταιρίες στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης προχωρήσαμε ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Παρέχουμε service ακόμα και για προϊόντα που δεν αντιπροσωπεύουμε οι ίδιοι, χρεώνοντας μάλιστα γι’ αυτά βάσει των προνομιακών τιμών που χρεώνουμε και για τα είδη δικιάς μας εισαγωγής. Αυτό εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες μας, καθιστώντας έτσι το τεχνικό τμήμα της εταιρίας το πιο πλήρες, οργανωμένο και καταρτισμένο σε όλη την Ελληνική αγορά.

Αποστέλλουμε συχνά κλιμάκιο στελεχών και τεχνικών μας στα συνεργαζόμενα εργοστάσια για επαγγελματική επιμόρφωση αλλά και για συμμετοχή στο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Αρκετές καινοτομίες που μπορείτε να δείτε σε κάποια από τα προϊόντα μας έχουν πραγματοποιηθεί μετά από προτάσεις δικών μας τεχνικών και σχεδιαστών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Να παραμείνουμε πάντα καινοτόμοι  και πρωτοπόροι σε ό,τι κι αν κάνουμε, προσφέροντας λύσεις που πάνω απ’ όλα ικανοποιούν τους πελάτες μας. Βασική μας αρχή είναι: «Η πώληση που δεν ωφελεί τον πελάτη, βλάπτει όχι μόνο εκείνον, αλλά και τα X-TREME STORES».
Να παραμείνουμε πάντα προσιτοί στις τιμές μας και να είμαστε πάντα πρώτοι στην αναλογία Ποιότητα προς Τιμή. Η υπεροχή μας στο θέμα της ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, μας ανέδειξαν ως την Νο 1 Αλυσίδα καταστημάτων Fitness στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια, θέση την οποία διατηρούμε έως και σήμερα.
Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, μειώνοντας τις τιμές μας και παρουσιάζοντας συχνότερα μοναδικές προσφορές σε αρκετά από τα είδη μας, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

 
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Η αποστολή μας είναι, να βοηθήσουμε με όση δύναμη διαθέτουμε, στο να ασχοληθούν και να ενημερωθούν σωστά σε θέματα άθλησης και διατροφής κάποια στιγμή περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας. Βλέπουμε την γυμναστική ως μία βασική ανάγκη και όχι σαν πολυτέλεια. 

Πολλά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχικά, θεραπεύονται ή έστω βελτιώνονται σημαντικά με την άσκηση. Πολλές φορές, ακόμα και ένα μικρό αξεσουάρ γυμναστικής που κοστίζει ελάχιστα χρήματα, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας. Αρκεί να γίνει σωστά η επιλογή του, και να δοθούν σωστές  οδηγίες χρήσης του από Εξειδικευμένους Συμβούλους Άσκησης που θα συναντήσετε σε όλα τα X-TREME STORES. Οι σύμβουλοι αυτοί έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Πάθος για την δουλειά τους!

Και στο κάτω –κάτω χωρίς πάθος δεν θα είχαμε φτάσει πουθενά.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Κατά τα προηγούμενα χρόνια ο στόχος μας ήταν να επεκταθούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε δυναμώνοντας χρόνο με τον χρόνο, μέσα από τις δικές σας επιλογές, και τη στήριξη που μας προσφέρατε. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Σήμερα, εκτός από την επιλεκτική επέκταση του δικτύου μας βάλαμε και έναν άλλο στόχο που έχει να κάνει με τον ανθρώπινο χαρακτήρα που όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν αυτές τις κρίσιμες εποχές.

Στόχος μας λοιπόν σήμερα είναι να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας στα X-TREME STORES. Κατά τα χρόνια της ραγδαίας ανάπτυξης μας, ο ανθρώπινος παράγοντας υπήρξε ο βασικός λόγος της επιτυχίας των X-TREME STORES. Ανέκαθεν η δύναμή μας ήταν οι άνθρωποί μας, οι οποίοι πάντα πίστευαν ότι μέσω της δουλειάς τους προσφέρουν ποιότητα ζωής στο συνάνθρωπό τους. Τώρα που οι καιροί είναι αυτοί που είναι, οι άνθρωποί μας δεν πρέπει να μπουν στο περιθώριο, αλλά θα πρέπει να συνεχίζουν να εργάζονται και να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους όπως και πριν.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα προς τις ελληνικές επιχειρήσεις να κάνουν το ίδιο, τουλάχιστον όσο μπορεί η  κάθε μία. Ο πανικός και ο φόβος για το αύριο που συχνά νιώθουν οι διοικούντες μία ελληνική επιχείρηση σήμερα, είναι κακοί σύμβουλοι, ιδίως όταν έχουν να κάνουν με τις ζωές των συνανθρώπων μας. Πάντα υπάρχει η κατάλληλη διέξοδος  για να διατηρηθούν κάποιες θέσεις εργασίας παραπάνω αρκεί να δούμε τα πράγματα με άλλη οπτική. Όλα είναι θέμα θετικής σκέψης και Επιλογών. Και η επιλογή όλων μας να κρατήσουμε την ανεργία όσο γίνεται περιορισμένη σήμερα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να σηκωθεί η Ελλάδα μας μόνη της ξανά στα πόδια της στο κοντινό μέλλον χωρίς δεκανίκια και «υποστηρικτές».


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Το περιβάλλον και ο σύγχρονος αγχώδης τρόπος ζωής έφτασαν εκεί που έφτασαν σήμερα λόγω των κακών επιλογών που όλοι μας κάναμε στο παρελθόν. Όλοι συνηθίσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε τα πάντα γρήγορα και πρόχειρα. Ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη και σήμερα. Χρωστάμε στις μελλοντικές γενιές ένα καλύτερο κόσμο.

Στα X-TREME STORES ανακυκλώνουμε τα πάντα. Από χάρτινες συσκευασίες και πλαστικά μέχρι μέταλλα και μπαταρίες. Καταναλώνουμε όσο λιγότερη ενέργεια γίνεται στις αποθήκες και στα καταστήματά μας και αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις των αυτοκινήτων μας που μολύνουν το περιβάλλον δίχως λόγο. Στα προϊόντα που τα συνεργαζόμενα εργοστάσια παρασκευάζουν για λογαριασμό μας, ζητάμε να χρησιμοποιούν για την συσκευασία τους όσο γίνεται λιγότερα υλικά και να είναι όσο το δυνατόν ανακυκλώσιμα.

Τέλος κι επειδή δεν ζούμε μόνοι μας σε αυτή τη χώρα προσπαθούμε όσο είναι εφικτό να   είμαστε κοντά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, συνεισφέροντας κι εμείς όσο μπορούμε, σε πιο ανθρώπινες συνθήκες ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας. Αυτό το κάνουμε μέσω Δωρεών προς φιλανθρωπικά ιδρύματα. Επιπλέον, κι επειδή αν εξαιρέσουμε τα δημοφιλή επαγγελματικά αθλήματα, ο υπόλοιπος αθλητισμός στην Ελλάδα συρρικνώνεται δραματικά λόγω έλλειψης πόρων,  δηλώνουμε το παρόν και υποστηρίζουμε ενεργά αθλητικά γεγονότα, αθλητές και συλλόγους που προάγουν την ιδέα του αθλητισμού και την υγιή άμιλλα.