Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Animal Flex 44 packs (Universal)
Συσκευασία 44 packs
Servings x44
Βαθμολογία 4.5

  • Ειδικό συμπλήρωμα προστασίας των αρθρώσεων
  • Μείωση των πόνων
  • Ενίσχυση της αντοχής των αρθρώσεων
  • Ιδανικό για αποκατάσταση τραυματισμών 
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-127-004
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
33.90 

Η σκληρή γυμναστική για να έχει τα αποτελέσματα που ονειρευόμαστε, θέλει μεγάλη προσοχή. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι τραυματισμοί στους τένοντες και τις αρθρώσεις. Το Animal Flex είναι σχεδιασμένο για να μας προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς.

Κάθε φακελάκι περιέχει συστατικά που επουλώνει τους τραυματισμούς τους συνδετικούς ιστούς, λειαίνει εσωτερικά τις αρθρώσεις για να αποφευχθούν οι μεγάλες τριβές, αυξάνει το ρυθμό αποθεραπείας και αντικαταβολισμού και ένα συνδυασμό βιταμινών και ηλεκτρολυτών που προστατεύουν την γενικότερη υγεία των συνδέσμων και ιστών.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο συμπλήρωμα για την υγεία των αρθρώσεων και των συνδέσμων για το έτος 2009!

 

1 pack την ημέρα, μαζί με το γεύμα

Αν δεν ειναι να κατέβεις σε αγώνες δεν χρειάζεται να ζορισεις το στομάχι με τόσες κάψουλες !! Γενικά όλη η κατηγορία της ANIMAL πιστεύω απευθύνεται καθαρά σε bodybuilding κατηγορίας!

to kalitero pou exw dokimasi.pragmatika

αρνητικο οι πολλες καψουλες

Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν για την προφύλαξη και αποκατάσταση των τραυματισμών. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα προϊόντα, διότι είναι το μοναδικό που έχω δοκιμάσει, αλλά με βεβαιότητα μπορώ να δηλώσω ότι εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ.