Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Animal Fury 30 servings (Universal) -Green Apple
Servings x30
  • Ισχυρή pre workout φόρμουλα
  • Ακριβείς ποσότητες σε κάθε συστατικό
  • Αυξάνει την ενέργεια και την απόδοση
  • Χρειάζεται ΜΟΝΟ ένας δοσομετρητής
     

 

Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-127-117
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
34.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Όταν σχεδιάστηκε το Animal Fury στο μυαλό της η εταιρία είχε ένα πραγματικά αποτελεσματικό προεξασκητικό συμπλήρωμα που θα βοηθήσει τους σοβαρούς αθλητές να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατάσταση που επιθυμούν. Με έναν συνδυασμό κιτρουλίνης, Βήτα Αλανίνης, Τυροσίνης, Άνυδρης καφεΐνης μαζί με μία μεγάλη δόση BCAA αμινοξέων το Animal Fury εξασφαλίζει ότι έχεις όλη την ενέργεια και αντοχή στην προπόνηση χωρίς όμως να θυσιάζεις τίποτα από την αποκατάσταση των μυών σου.

*Σημείωση: Τα γραμμάρια μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την γεύση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

1 δοσομετρητής λίγο πριν την προπόνηση

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.