Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Animal M-Stak 21 packs (Universal)
Συσκευασία 21 packs
Servings x21
Βαθμολογία 4.8

  • Ισχυρή αντικαταβολική δράση
  • Αύξηση ενδογενούς τεστοστερόνης
  • Βελτίωση της δύναμης
  • Ενίσχυση της μυϊκής ανάπτυξης
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-127-105
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
47.50 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Σημαντικό: Η συγκεκριμένη έκδοση του Animal M-Stak είναι η Ευρωπαϊκή, με συστατικά που επιτρέπονται στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Αρ.Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. : 101575/14

Από τους πιο αρχάριους ως τους πιο έμπειρους αθλητές, όλοι έχουν περάσει από το στάδιο, που το σώμα αρνείται πεισματικά να αναπτυχθεί. Δεν μπορείς να ανεβάσεις κιλά, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τις προπονήσεις, δεν βλέπεις αλλαγές στον καθρέφτη. Αυτό είναι το σύνδρομο τέλματος που έχει ταλαιπωρήσει και προβληματίσει όλους τους αθλητές σε όλο τον κόσμο.
Για όλους αυτούς, είναι αφιερωμένη η νέα, ακόμα πιο πρωτοποριακή έκδοση του ANIMAL M-STACK. Πιο ισχυρό από ποτέ, ειδικά σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τα εμπόδια και να οδηγεί σε απίστευτη μυϊκή μάζα. Βασισμένο πάνω στο θρυλικό M-STACK αλλά με κάποιες μικρές βελτιώσεις, πηγαίνει την προπόνηση με βάρη σε άλλο επίπεδο.
 

 

1 σακουλάκι 45΄πριν την προπόνηση. Τις ημέρες ξεκούρασης ένα σακουλάκι το πρωί.

 

priximata dynami teras

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟ

τρελό νεύρο στην προπονηση...δυναμη ενταση αποθεραπεια...και ξεκολλημα στα κιλά..αξίζει τα λεφτά του και με το παραπανω για 2 κυκλους

Δύναμη δύναμη και παλι δύναμη!!!!

Polu kalo!!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.