Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Animal Nitro 30 packs (Universal)
  • Πλήρες συμπλήρωμα αμινοξέων
  • Αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη
  • Αύξηση δύναμης και αντοχής 
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-127-010
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
39.50 

Τα αμινοξέα είναι τα βασικά δομικά συστατικά των μυών. Τα αμινοξέα ανεβάζουν τα επίπεδα αναβολισμού και μυϊκής ανάπτυξης. Σαν αθλητής τα έχεις ανάγκη και μάλιστα τα σωστά αμινοξέα τα έχεις ανάγκη δύο φορές. Αν και υπάρχουν σχεδόν 24 αμινοξέα, αυτά που πραγματικά έχουμε ανάγκη είναι λίγα. Εκείνα δηλαδή που βρίσκονται μέσα στην ανθρώπινη μυϊκή πρωτεϊνη.

Το Animal Nitro είναι το μόνο συμπλήρωμα διατροφής που έχει ακριβώς εκείνα τα αμινοξέα που έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Αυτά ονομάζονται Human Muscle Protein Complex (HMPC) και βρίσκονται μόνο στην φόρμουλα Animal Nitro.

Κάθε σακουλάκι του Animal Nitro περιέχει 5.000mg HMPC αμινοξέων που καθώς λαμβάνονται απορροφώνται προσπερνόντας το συκώτι. Κι αυτό είναι βασικό καθώς το συκώτι καταβολίζει τα αμινοξέα και τα αποβάλλει από τον οργανισμό. Έτσι όλη η ποσότητα των αμινοξέων μέσω του αίματος διοχετεύεται στους μυς. Εκεί ακριβώς που υπάρχει η μεγάλη ανάγκη.

Κάθε γραμμάριο του Animal Nitro είναι καθαρή, ασφαλής και αποτελεσματική τροφή των μυών. Τίποτε άλλο.

Συσκευασία: 30 packs

1 pack πριν την προπόνηση και 1 pack μετά την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.