Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Animal Omega 30 packs (Universal)

  • Συμπλήρωμα ωφέλιμων λιπαρών οξέων
  • Προστασία των αρθρώσεων
  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • Βελτίωση του μεταβολισμού 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-127-011
37.50 
01-127-011
+

Τα ωφέλιμα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον οργανισμό αφού το σώμα μας δεν είναι ικανό από μόνο του να τα συνθέσει μέσω της καθημερινής διατροφής. Όπως ακριβώς και τα αμινοξέα, τις βιταμίνες και τους ηλεκτρολύτες, έχουμε ανάγκη μεγάλες ποσότητες ωφέλιμων λιπαρών οξέων για να βοηθήσουμε το σώμα μας να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και να αποβάλλει το περιττό σωματικό λίπος. Το να λαμβάνουμε τις απαραίτητες ποσότητες λιπαρών οξέων δεν είναι πάντα εύκολο με την απλή διατροφή μας.

Τα ωφέλιμα λιπαρά οξέα έχει αποδειχτεί κλινικά ότι επιδρούν στην καλή λειτουργία της ινσουλίνης, στην καύση λίπους μέσω θερμογένεσης, στην σύνθεση των φυσικών ορμονών, στο ανοσοποιητικό σύστημα και σε άλλα πολλά. Στους αθλητές παρέχει καλύτερη καρδιοαναπνευστική λειτουργία, αντοχή, αναστολή του καταβολισμού και μεγιστοποίηση της λιποδιάλυσης.
Τα πιο βασικά λιπαρά οξέα είναι τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6. Τα Ωμέγα 9 είναι βασικά και σημαντικά όμως το σώμα είναι ικανό να τα συνθέσει από μόνο του.
Αυτή είναι και η μεγάλη αξία του Animal Omega. Είναι η μοναδική φόρμουλα λιπαρών οξέων που συνδυάζει τόσο ιδανικά την λήψη λιπαρών οξέων από τις καλύτερες πηγές, όπως λιναρόσπορος, ιχθυέλαιο, σολομό, συκώτι κτλ., ενώ παράλληλα μας προσφέρει το άλφα λινολεϊκό οξύ που είναι σημαντικό για την καλύτερη ρύθμιση της ινσουλίνης του οργανισμού μας.

Επίσης περιέχει το γνωστό CLA, γνωστό για την ικανότητά του να μειώνει δραστικά το σωματικό λίπος, για την αντικαταβολική και αντιοξειδωτική του δράση καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 

1 pack ημερησίως με το γεύμα

πολυ λάδιλα! αλλά κανει οτι λεει όπως και όλη η σειρά
Γράψτε μια κριτική