Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Animal Pak Immune 30 packs (Universal)

  • Ολοκληρωμένο σύμπλεγμα συστατικών για ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • 1000mg βιταμίνης C μαζί με D
  • Απαραίτητα μέταλλα και βότανα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-127-129
36.00 
01-127-129
+

Κανένα συμπλήρωμα δεν πρόκειται να θεραπεύσει μια ασθένεια. Όμως το να διατηρείς το ανοσοποιητικό σου σύστημα ισχυρό, θα σε προστατεύσει. Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, η Animal συγκέντρωσε τα ισχυρότερα συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τα πρόσθεσε σε ένα μοναδικό συμπλήρωμα.

Έχεις προσπαθήσει σκληρά να διατηρήσεις το σώμα σου στεγνό, γυμνασμένο και δυνατό. Όμως ακόμα και τα πιο ισχυρά οχυρά χρειάζονται επιπλέον καθημερινή θωράκιση. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις πιο γρήγορη και ολοκληρωμένη αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Αν κουράζεσαι πολύ θα αρχίσεις να βλέπεις, αργά ή γρήγορα, το σώμα να καταρρέει. Φαντάσου ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, προορισμένη να σε στηρίξει και προστατέψει.
Με τον Animal Immune Pak θα εφοδιαστείς με ό,τι έχεις ανάγκη. Κάθε δόση σου προσφέρει μεγάλες δόσεις βιταμινών C και D, μαζί με μέταλλα όπως το ασβέστιο, το φώσφορο και ο ψευδάργυρος. Πρόσθεσε και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και θα έχεις το απόλυτο συμπλήρωμα, ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει αυτή την πρώτη γραμμή άμυνας.

https://www.xtr.gr/images/companies/1/01-127-129-Animal-Immune-30-packs--facts.jpg

1 φακελάκι μία φορά την ημέρα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική