Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 30%
SOLD OUT

Arginine Zero Powder 500g (Body Attack)

Συσκευασία
500g
Servings
x100
  • Καθαρή Αργινίνη
  • Προσφέρει μυϊκή αιμάτωση
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-198-171-01
36.90 
25.83 
Κερδίζετε: 11.07 € (30%)
01-198-171-01

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η νέα Ariginine ZERO της Body Attack περιέχει 100% καθαρή αργινίνη, χωρίς κανένα πρόσθετο. Είναι η ισχυρότερη και πληρέστερη μορφή καθαρής αργινίνης στην αγορά, δεν σχηματίζει κανένα είδους συνδυασμό με αποτέλεσμα να απορροφάται ταχύτερα από το σώμα. Η προσθήκη βιταμίνης Β6 αυξάνει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και βοηθάει την μείωση του καταβολισμού στην προπόνηση. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε σκληρή προπόνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

Στις ημέρες προπόνησης λάβετε 5g σκόνης (2scoops) με άφθονο υγρό (300ml) περίπου, 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Σε ημέρες χωρίς προπόνηση, πάρτε αμέσως αφού σηκωθείτε το πρωί ή πριν τον ύπνο.

Πολύ δυνατό προϊόν και σε συνδυασμό με την Κιτρουλίνη της ίδιας εταιρίας και Βήτα Αλανίνη κάνουν έναν απίστευτο pre workout συνδυασμό. Θεαματικά γρήγορη αποκατάσταση!!! Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η γεύση του σκευάσματος που φέρνει πολύ ψαρίλα σε νερό, και καλό θα είναι να το βάζετε σε χυμό. Κατά τ' άλλα είναι ότι καλύτερο!!!
Γράψτε μια κριτική