Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Attack Post 3.0, 900g (Body Attack)
Συσκευασία 900g
Servings x12
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση για μυϊκή δύναμη και καθαρή μάζα
  • Επανατροφοδοτεί τους μύες
  • Γεμίζει με γλυκογόνο, αμινοξέα και ηλεκτρολύτες το σώμα
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-198-180
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
32.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το νέο μετα-εξασκητικό συμπλήρωμα της Body Attack POST ATTACK 3.0  είναι χωρίς αμφιβολία το πιο προηγμένο συμπλήρωμα για αποκατάσταση και προστασία των αρθρώσεων για κάθε σκληρά γυμναζόμενο αθλητή. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης το σώμα εξαντλείται, αδειάζει από θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα επιβαρύνεται τόσο στους μύες όσο και στις αρθρώσεις. Τι μπορείς να κάνεις για να αναρρώσεις πλήρως, να προετοιμαστείς για τις επόμενες προπονήσεις και να προστατεύσεις το σώμα σου; Θα μπορούσες να συνδυάσεις πολλά προϊόντα μαζί ή να εμπιστευτείς το νέο POST ATTACK 3.0 που έχει κάνει όλη αυτή τη δουλειά. Με ένα μείγμα αμινοξέων, υδατάνθρακα, ηλεκτρολυτών, βιταμινών, κρεατίνης (CreaZ) και γλουκοζαμίνης για προστασία των αρθρώσεων, το νέο POST ATTACK 3.0  σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και τη συνεχή αναζήτηση νέων συνδυασμών. Με μία και μόνη δόση βλέπεις τη διαφορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

 

75g σε 400ml νερό μετά την προπόνηση

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.