Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Βάρη

Όλα ξεκίνησαν με έναν πάγκο και μερικά βάρη σε ένα σπίτι ή σε μια αποθήκη. Η πρώτη και βασική άσκηση για μυϊκή δύναμη και ανάπτυξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα άθλημα στον κόσμο δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρες αν δεν περιλαμβάνει στην προπόνηση μερικά βάρη. Η προπόνηση με βάρη είναι εκείνη που μπορεί να «διορθώσει» τοπικές ατέλειες στο σώμα, να επικεντρώσει τις ωφέλειες της σε συγκεκριμένα σημεία, να βοηθήσει στην λιποδιάλυση και κυρίως στην αποφυγή της χαλάρωσης του δέρματος. Μία μπάρα, δύο αλτήρες και οι αντίστοιχοι δίσκοι είναι αρκετοί για ένα πλήρες πρόγραμμα. Είναι το σετ που γύμνασε γενιές και γενιές. Είναι μικρά σε όγκο, είναι εύκολα στην αποθήκευση και κρατάνε για πάντα. Είναι το Α και το Ω ενός οικιακού γυμναστηρίου.

Σημαντικό: Όλοι οι δίσκοι των X-TREME STORES ταιριάζουν με όλες τις μπάρες και τους αλτήρες μας. Οπότε ξεκινώντας να χτίσετε τη δική σας συλλογή προτιμήστε να προμηθευτείτε τα πάντα από μια εταιρία για να μην υπάρχει διαφορά στη διάμετρο. Φροντίστε να επιλέξετε μια εταιρία που θα έχει πάντα απόθεμα. Τα X-TREME STORES και σε αυτό το θέμα είναι ΕΓΓΥΗΣΗ.

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.