Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
BCAA 1000, 200caps (Optimum Nutrition)
Συσκευασία 200 caps
  • Φόρμουλα αμινοξέων
  • Αποθεραπεία & Μυϊκή προστασία
  • Μυϊκή ενέργεια & ένταση
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-067-050
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
22.90 

Η νέα φόρμουλα BCAA αμινοξέων της Optimum περιέχει τα τρία βασικότερα αμινοξέα (Λευκίνη, Ισολευκίνη, Βαλίνη) που ανασυνθέτουν και μεγιστοποιούν τους σκληρά ασκούμενους μυς.

Μεταβολίζονται άμεσα μέσα στους μυς και διευκολύνουν την παραγωγή αζώτου, κάτι που ευνοεί την απορρόφηση όλων των υπόλοιπων αμινοξέων για πιο άμεση και γρήγορη αποκατάσταση των μυών.

Είναι η πιο πλήρης φόρμουλα BCAA αμινοξέων που κυκλοφορεί στην αγορά από την εταιρία που έχει μόνο φανατικούς υποστηρικτές.

Το συγκεκριμένο προϊόν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζεται με το σύμπλεγμα βιταμινών B-Complex της WARRIORLAB γιατί με αυτό τον τρόπο θα απορροφηθούν ταχύτερα και πιο ολοκληρωμένα από τους μυς.

 

Τα Γνήσια Προϊόντα Optimum Nutrition αποκλειστικά στα X-TREME STORES.

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Optimum Nutrition στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, εδώ

 

2 caps μεταξύ των γευμάτων και 2 caps 1 ώρα πριν ή αμέσως μετά την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.