Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
BCAA 4:1:1, 300tabs (Nutrend)
Συσκευασία 300tabs
Βαθμολογία 5

  •     Τα τρία βασικά αμινοξέα σε μία ταμπλέτα
  •     Προστατεύει τους μύες
  •     Μυϊκή αντοχή και αποθεραπεία
  •     Στην ιδανική αναλογία 4:1:1
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-176-184
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
65.90 

H Bcaa φόρμουλα είναι σχεδιασμένη για αθλητές που γυμνάζονται εντατικά και σκληρά και επιθυμούν την μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη και μακροχρόνια δράση.

Όσο πιο σκληρή είναι η προπόνηση τόσο περισσότερο οι μυς χρησιμοποιούν και δαπανούν τα απαραίτητα αμινοξέα, ιδιαίτερα τη Λευκίνη. Οι μυς δίνουν προτεραιότητα στη Λευκίνη σε σχέση με τα άλλα δύο αμινοξέα (Ισολευκίνη και Βαλίνη) που συνθέτουν την αλυσίδα των BCAA. Αν μάλιστα κάνετε ιδιαίτερα σκληρή προπόνηση έχετε τετραπλάσια ανάγκη σε Λευκίνη. Για να παράσχουμε τη μέγιστη όμως δυνατή χρήση των απαραίτητων αμινοξέων υπάρχει ανάγκη λήψης και των άλλων δύο σε συγκεκριμένη αναλογία. Η αναλογία 4:1:1 θα σας προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνετε-σκληρούς και δυνατούς μυς.

Ανάλογα με το βάρος μας η προτεινόμενη δοσολογία είναι ως εξής: έως 90 κιλά 6 ταμπλέτες πριν την προπόνηση. 90-120 κιλά 8 ταμπλέτες και για πάνω από 120 κιλά 10 ταμπλέτες.

Παρα πολυ καλα αμινοξέα.το μονο αρνητικό ειναι εχει μεγάλες κάψουλες

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.