Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
BCAA 6400, 375 tabs (Scitec Nutrition)
Συσκευασία 375 tabs
  • ΒCAA αμινοξέα σε ταμπλέτες
  • Μεγάλες δόσεις bcaa  αμινοξέων
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα 
  • Βασική μυϊκή προστασία στην προπόνηση
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-166-131
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
30.90 

Τα αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA)  δεν συντίθενται από το σώμα και λόγω της εντατικής προπόνησης ή λόγω μιας φτωχής διατροφής, είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούνται από τους μυς. Η Λευκίνη είναι το πρώτο και βασικότερο BCAA αμινοξύ, επειδή είναι το πρώτο που ενεργοποιεί την πρωτεϊνοσύνθεση στους σκελετικούς μυς και η λήψη μεγάλης ποσότητας Λευκίνης είναι η βασικότερη αιτία για την δημιουργία θετικού ισοζυγίου του αζώτου. Η Λευκίνη εξασφαλίζει την αποκατάσταση και προστατεύει το μυϊκό ιστό από καταβολισμό.

Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν η συνολική μας διατροφή είναι πλούσια σε πρωτεΐνη ακόμα και όταν συνδυάζεται με ταχείας απορρόφησης πρωτεϊνικά ροφήματα. Τα BCAA επίσης χρησιμοποιούνται από τους μυς ως ενέργεια κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα εντατικής άσκησης.

 

 

1-3 δόσεις την ημέρα πριν και μετά την προπόνηση ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή που το σώμα βρίσκεται σε καταβολική φάση όπως λίγο πριν τον ύπνο.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.