Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Bcaa Energy 300g (Stacker2)

Συσκευασία
300g
Servings
x40
  • 80mg φυσικής καφεΐνης.
  • 5g BCAA (3: 1: 1)
  • Μηδενική ζάχαρη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-092-02
31.90 
01-130-092-02
+
  • View all variations as list

Καλώς ήλθατε στο επόμενο επίπεδο ενυδάτωσης και απόδοσης. Το BCAA ENERGY είναι γεμάτο με μοναδικά συστατικά ηλεκτρολυτών και αμινοξέων. Ομαλή, μακροχρόνια ενέργεια από δύο φυσικές πηγές καφεΐνης. Περιλαμβάνει 5g BCAA χρησιμοποιώντας αναλογία 3: 1: 1, μια κλινικά ελεγμένη αναλογία.

Βιταμίνες και Μέταλλα
Μαγνήσιο
Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το μαγνήσιο και το κάλιο βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ισορροπίας νερού και ηλεκτρολυτών του σώματός σας.

Bιταμίνη C
Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. Επιπλέον, η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Ψευδάργυρος
Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Βιταμίνη Β6
Συμβάλλει επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και του φυσιολογικού μεταβολισμού της παροχής ενέργειας.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική