Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
BCAA Mega Strong Powder 300g (Nutrend)
Συσκευασία 300g
Servings x30
  • 4: 1: 1 αναλογία αμινοξέων
  • υψηλή περιεκτικότητα σε BCAA - 6000 mg ανά μερίδα
  • υψηλή περιεκτικότητα σε L-γλουταμίνη
  • χωρίς τεχνητά χρώματα
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-176-199
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
29.90 

Αυτό το μοναδικό προϊόν περιέχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό δραστικών ουσιών σε άμεση μορφή. Τα βασικά συστατικά του προϊόντος είναι τα βασικά διακλαδισμένα αμινοξέα L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη. Η αναλογία αυτών των οξέων διακλαδισμένης αλυσίδας είναι 4: 1: 1 για L-λευκίνη. Το BCAA MEGA STRONG POWDER εμπλουτίζεται με το αμινοξύ L-γλουταμίνη, το οποίο είναι από τα πλέον άφθονα αμινοξέα στο σύστημα σκελετικών μυών. Κατά τη διάρκεια της εντατικής σωματικής δραστηριότητας, υπάρχει απώλεια μεμονωμένων αμινοξέων, μαζί με άλλες σημαντικές ουσίες. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία κάθε πρωτεΐνης. Μια επαρκής πρόσληψη ποιοτικής πρωτεΐνης, μαζί με ένα βέλτιστο φάσμα αμινοξέων, συμβάλλει στην ανάπτυξη των μυών. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι από τα βασικά οξέα που πρέπει να λαμβάνει το σώμα μέσω της διατροφής, επειδή η σύνθεσή τους από άλλες πηγές δεν εμφανίζεται στο σώμα.

 

 

1 δόση =10 g διαλυμένη σε 200 ml νερού. Μπορείτε να αρχίσετε να πίνετε 15 λεπτά πριν την προπόνηση, συνεχίζοντας κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το τέλος της.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.