Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

BCAA Mega Strong Powder 500g (Nutrend)

Συσκευασία
500g
  • 4: 1: 1 αναλογία αμινοξέων
  • υψηλή περιεκτικότητα σε BCAA - 6000 mg ανά μερίδα
  • υψηλή περιεκτικότητα σε L-γλουταμίνη
  • χωρίς τεχνητά χρώματα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-176-185-06
46.90 
01-176-185-06
+

Αυτό το μοναδικό προϊόν περιέχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό δραστικών ουσιών σε άμεση μορφή. Τα βασικά συστατικά του προϊόντος είναι τα βασικά διακλαδισμένα αμινοξέα L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη. Η αναλογία αυτών των οξέων διακλαδισμένης αλυσίδας είναι 4: 1: 1 για L-λευκίνη. Το BCAA MEGA STRONG POWDER εμπλουτίζεται με το αμινοξύ L-γλουταμίνη, το οποίο είναι από τα πλέον άφθονα αμινοξέα στο σύστημα σκελετικών μυών. Κατά τη διάρκεια της εντατικής σωματικής δραστηριότητας, υπάρχει απώλεια μεμονωμένων αμινοξέων, μαζί με άλλες σημαντικές ουσίες. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία κάθε πρωτεΐνης. Μια επαρκής πρόσληψη ποιοτικής πρωτεΐνης, μαζί με ένα βέλτιστο φάσμα αμινοξέων, συμβάλλει στην ανάπτυξη των μυών. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι από τα βασικά οξέα που πρέπει να λαμβάνει το σώμα μέσω της διατροφής, επειδή η σύνθεσή τους από άλλες πηγές δεν εμφανίζεται στο σώμα.

1 δόση =10 g διαλυμένη σε 200 ml νερού. Μπορείτε να αρχίσετε να πίνετε 15 λεπτά πριν την προπόνηση, συνεχίζοντας κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το τέλος της.

Μέτα από αρκετές δόκιμες σε αμινοξέα με υπέροχες γεύσεις,κατέληξα στο συγκεκριμένο γιατί λόγο του αθλήματος μου (κολύμπι αποστάσεων) με βοηθά πάρα πολύ στην αποκατάσταση μου..Το θέμα γεύσης αδιάφορο :)
Ιδιαιτερη γευση τοσο το πορτοκαλι οσο και ο ανανας. Αλλα πραγματικα μεσα στην προπονηση δουλευει καλα!
ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Καλη ποσοτητα σε bcaa αλλα απο γευση δεν νομιζω πως ειναι και η καλυτερη
Καθόλου καλή γεύση ειδικά ο ανανάς το πορτοκάλι είναι πικρό αλλα είναι κάπως καλύτερο .
ακριβό σαν προϊόν αλλά από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα που κυκλοφορούν στην αγορά!
περίεργη γεύση αλλα για αποκατάσταση δυνατά πολύ!!!
Γράψτε μια κριτική