Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

BCAA Powder 200g (Warriorlab)

Συσκευασία
200g
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα
  • 100% φυτικής προέλευσης
  • Κατάλληλο για vegan διατροφή
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-048
17.85 
01-136-048
+

Τι είναι;

Τα BCAA είναι τα σημαντικότερα συστατικά των πρωτεϊνών των μυών.
Αποτελούνται από τα τρία Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας που είναι η Λευκίνη, Βαλίνη και η Ισολευκίνη.
 
Τι περιέχει;
Τα BCAA της WarriorLab περιέχουν 100% τα τρία αυτά αμινοξέα χωρίς γεύση, χωρίς πρόσθετα. Που σημαίνει πώς όση ποσότητα λάβουμε τέτοια θα είναι και η ποσότητα των αμινοξέων. Προέρχονται από 100% φυτική πηγή (καλαμπόκι) και ως εκ τούτου είναι ιδανική πηγή αμινοξέων για άτομα που ακολουθούν έναν vegetarian ή vegan τρόπο διατροφής.
 
Τι θα νιώσω;
Τα bcaa  είναι τα πλέον αντικαταβολικά αμινοξέα που σημαίνει με απλά λόγια  ότι η ύπαρξη τους εξασφαλίζει αρχικά περισσότερη μυϊκή ενέργεια, δύναμη και αντοχή στην προπόνηση αλλά και υψηλότερη και ποιοτικότερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση.
 
Γιατί να το αγοράσω;
Τα BCAA είναι τα πρώτα αμινοξέα που διασπώνται από τους μυς κατά την διάρκεια της άσκησης. Χωρίς επαρκή ποσότητα από αυτά, το σώμα παίρνει τα BCAA που χρειάζεται από τους μυς με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην δημιουργούνται οι συνθήκες για μυϊκή ανάπτυξη, αλλά το αντίθετο μάλιστα. Οι μύες αυτοαποδομούνται, και χάνουν σε μέγεθος και δύναμη.
Ένα ποιοτικό συμπλήρωμα BCAA αμινοξέων αποτρέπει την αποδόμηση του μυϊκού ιστού από την έντονη άσκηση. Παρατείνει την διάρκεια της σκληρής προπόνησης, αποτρέπει τον καταβολισμό των μυών και επιπλέον συντελεί ριζικά στην καλύτερη μυϊκή αποκατάσταση.
 
Με τι να τα συνδυάσω;
Επειδή ακριβώς δεν περιέχουν κανένα πρόσθετο μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε προεξασκητικό ρόφημα, όπως το HIGH VOLTAGE ή με ηλεκτρολύτες, όπως τα MINERAL LIGHT ή απλά να συνοδεύσουν την COMPLETE WHEY.

 

 

Λαμβάνετε 5γρ σε νερό ή χυμό, 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Ίσως τα καλύτερα BCAA που έχω δοκιμάσει στην αγορά (σε σχέση τιμής - απόδοσης)! Είναι αρκετά πικρά για κάποιον που έχει συνηθίσει σε κάποια γεύση και ναι, θυμίζουν "φαρμακίλα" αλλά έπειτα από 1.5 βδομάδα χρήσης τα συνήθισα. Τα διαλύω σε 250ml νερό + 50ml οτιδήποτε χυμό πριν την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στα γεύματα κι έτσι παίρνει κάποια γεύση και είναι πιο εύκολο στην κατάποση. Επίσης, λόγω του ότι δεν περιέχουν γλυκαντικά, η περιεκτικότητα τους σε αμινοξέα κρατιέται σε υψηλό επίπεδο (καθώς σε άλλες εταιρίες που έχω δοκιμάσει με κάποια γεύση, έπεφτε η περιεκτικότητα).
Αν εξαιρεσεις την γευση που ειναι πικρα και η οχι πολυ καλη διαλυτοτητα λογο της λευκινης μαζι με τον ηλεκτρολιτη στην διαρκεια ειναι αποτελεσματικα
πολυ καλα αμινοξεα πεντακαθαρα.παντα επερνα τις ιδιας εταιριας αλλα σε ταμπλετες και ειπα να δοκιμασω και την σκονη.τα περιμενα πολυ πικρα αλλα τελικα μια χαρα ειναι ακομα και με σκετο νερο..δοκιμαστε τα αφοβα!
Γράψτε μια κριτική