Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Beta-Bol 400g (Energybody Systems)
Συσκευασία 400g
Servings x16
Βαθμολογία 4.5

  • Πλήρες προεξασκητικό
  • Χωρίς διεγερτικά
  • Μυϊκή Δύναμη. Αντοχή. Αποθεραπεία
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-168-052
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
34.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

H προεξασκητική φόρμουλα της EnergyBody περιέχει τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που θα βοηθήσουν το σώμα σου να ανταποκριθεί σε μία εξαντλητική προπόνηση.  Το στοιχείο που κάνει το BETABOL μοναδικό και ολοκληρωμένο είναι  η μεγάλη δόση BCAA αμινοξέων που περιέχει τα οποία είναι απαραίτητα για το σώμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Γίνονται ακόμα πιο σημαντικά όταν, με τη λήψη ενός pre workout συμπληρώματος, ανεβαίνει η ένταση και η διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα η έλλειψη των αμινοξέων να οδηγεί σε κρασάρισμα και μυϊκό καταβολισμό.

Τι άλλο περιέχεται στο BETA BOL;

Πέρα από την ολοκληρωμένη φόρμουλα BCAA αμινοξέων, το BETABOL δεν περιέχει καφεΐνη, που σημαίνει ότι  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βραδινές προπονήσεις χωρίς πρόβλημα αϋπνίας. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό κρεατίνης (Creapure) και ΗΜΒ. Οι πιο έμπειροι αθλητές ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός. Η μίξη κρεατίνης και ΗΜΒ θα σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση, δύναμη, μυϊκή αντοχή και ανάπτυξη. Τέλος, το BETABOL προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό κιτρουλίνης και Βήτα Αλανίνης, σε ποσότητες που δύσκολα θα βρεις σε άλλο pre workout. Η μίξη αυτή θα δώσει ταχύτατη μυϊκή αιμάτωση και ενέργεια, ανεξαρτήτως του προγράμματος που ακολουθείς. Επίσης θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξικών καταλοίπων που παράγονται στην προπόνηση, κάτι που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή αλλά και πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Ελάχιστα συμπληρώματα μπορούν να μας καλύψουν 100% στην προπόνηση. Το BETABOL είναι ένα από αυτά, συνδυάζοντας την ένταση με την αντοχή. Τη δύναμη και την ενέργεια, με την προστασία και την αποκατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι η επόμενη προπόνηση σου δεν θα είναι ίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

25g (2 δοσομετρητές) σε 500ml νερό πριν την προπόνηση

 

ότι καλύτερο χωρίς καφείνη

ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ BUST!!

Δίνει ενέργεια. Περίεργη η γεύση. Τίποτα το ιδιαίτερο όμως.

δυνατο πρηξιμο χωρις τσιτα και να μην μπορω να κοιμηθω.

Εξαιρετικό. Για όσους δεν θέλουν διέγερση από καφεΐνη είναι εξαιρετικό. Και ΗΜΒ μέσα σούπερ

Απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!! Πολύ καλά πρηξίματα και δύναμη!! Δεν κρασάρα καθόλου μεσα στην προπόνηση και απο γεύση watermellow ήταν φοβερή !!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.