Black Burn 120caps (Stacker2)
Βαθμολογία 4.4

Διαθεσιμότητα Άμεση
01-130-028
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
40.90 
* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.
  • Βραβευμένο ως το Νο1 λιποδιαλυτικό στην Ευρώπη
  • Ραγδαία αύξηση του μεταβολισμού
  • Αυξάνει την ενέργεια και μειώνει το αίσθημα πείνας
  • Χάνεις ως και 2 κιλά τη βδομάδα
  • Βοηθάει στην δημιουργία γραμμωμένων κοιλιακών

To να δημιουργήσεις ένα καλό και αποδοτικό λιποδιαλύτη δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Δεν είναι τόσο τα συστατικά που θα περιέχει όσο και πάνω από όλα η ποιότητα των εκχυλισμάτων (η ποσότητα των ενεργών αλκαλοειδών) σε συνδυασμό με τη σωστή τους αναλογία σε κάθε συστατικό. Εκεί που άλλες εταιρίες σχεδιάζουν το τέλειο λιποδιαλυτικό στα χαρτιά, η Stackerπάει ένα βήμα μπροστά. Επενδύοντας σε χρόνο και χρηματικούς πόρους, αναζητώντας και εμπλουτίζοντας το Black Burn με συστατικά, τα εκχυλίσματα των οποίων έχουν τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερες δόσεις σε ενεργά αλκαλοειδή ανά γραμμάριο.

Αυτή είναι και η πραγματική διαφορά σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα. Το εξαιρετικό μείγμα των ενεργών συστατικών που περιέχει από τις πρώτες κιόλας μέρες αυξάνει ραγδαία τον μεταβολικό ρυθμό, ενεργοποιώντας και μέσω της θερμογέννεσης, διαλύοντας το σωματικό λίπος, μειώνοντας παράλληλα την όρεξη για άστατα γεύματα.

Μετά τους αλλεπάλληλους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκε, το Black Burn εξασφαλίζει δράση που τη νιώθεις πραγματικά (αύξηση ενέργειας και περιορισμό της πείνας) αλλά και το μέγιστο στόχο που είναι η διέγερση της λιποδιάλυσης.

Συσκευασία: 120 caps

 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

Μια κάψουλα το πρωί, και άλλη μία 1 ώρα πριν την προπόνηση ή το απόγευμα. Σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες ημερησίως, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη (150mg/κάψουλα).

Σήμερα το πήρα γιά πρώτη φορά ένα το πρωί και ένα πρίν την προπόνηση να δούμε πώς θα πάει

Γρήγορα, απλά τα κάνει όλα γρήγορα! Με αερόβια ειδικά? Πάρτε το να δείτε αποτέλεσμα!

Πέντε Αστέρια ✨ άνετα!

πολυ καλο

Πολύ καλό.

Εξαιρετικό προϊόν, απίστευτα αποτελέσματα...Προτείνω 30-60 λεπτά πριν το πρωινό σε άδειο στομάχι και 20-30 λεπτά (άδειο στομάχι τουλάχιστον 45 λεπτά )πριν το γυμναστήριο!!!

ας μου πει καποιος καθε ποτε πρεπει να τα παιρνω γιατι το καθενα σιτε λεει διαφορετικα αλλο λεει 2 πριν το πρωινο και αλλο 2 πριν την προπονση και αλλο 2 πριν καθε κυριο γευμα ..

κατα την αποψή μου ειναι περισσότερο για αυτους που έχουν ήδη χαμηλό λίπος και θέλουν να γίνουν κομμάτια πάρα για αυτόυς που θελουν να αδυνατίσουν αμα απλως θέλετε να χάσετε πάρτε καμια καρνιτίνη καλύτερα

Ξερει κανεις για πόσο καιρο κάνει να το παίρνεις ?

τα αποτελεσματα ηταν καλα