Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

C4 Extreme Energy 300g (Cellucor)

  • Υψηλής συγκέντρωσης μείγμα ενεργών συστατικών
  • Περιέχει κρεατίνη, κιτρουλίνη και βήτα αλανίνη
  •  Ειδική ενεργειακή φόρμουλα με 300mg καφεΐνης/10g

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-206-038-02
33.90 
01-206-038-02
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Τι είναι;

Το προεξασκητικό C4 Extreme Energy είναι ένα ισορροπημένο ρόφημα με κρεατίνη, βήτα αλανίνη, κιτρουλίνη και μια ειδική ενεργειακή πατέντα που θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τι περιέχει;

Εκτός των βασικών συστατικών του (κρεατίνη, κιτρουλίνη, βήτα αλανίνη) περιέχει 300mg καφεΐνης που θα αυξήσει αποτελεσματικά την αντοχή και απόδοση σου. Επίσης περιέχει βιταμίνη C, σύμπλεγμα βιταμινών Β, ασβέστιο και κάλιο. Ένας συνδυασμός συστατικών που θα σου δώσει τη δύναμη και αντοχή να ανταπεξέλθεις στις σκληρότερες προπονήσεις.

Τι θα νιώσω;

Έκρηξη ενέργειας, απίστευτη μυϊκή αιμάτωση, πνευματική συγκέντρωση χωρίς κρασάρισμα, είναι μερικά από τα βασικά οφέλη του νέου C4 Extreme Energy από την πρώτη στιγμή που θα το δοκιμάσεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική