Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Carnipure 1500, 120 Maxi caps (Body Attack)

Συσκευασία
120caps
  • Καθαρή καρνιτίνη
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό του λίπους
  • Αυξάνει την φυσική ενέργεια του σώματος
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-198-200
42.00 
01-198-200
+

100% καθαρή L-καρνιτίνη. Για εμάς, αυτή η πρόταση είναι μια υπόσχεση για την ποιότητα που εγγυόμαστε σε κάθε κάψουλα χάρη πατενταρισμένη και υψηλής ποιότητας φόρμουλα Carnipure™. Η επιλεγμένη επώνυμη πρώτη ύλη περιέχει μόνο βιο-ζυμωτική L-καρνιτίνη. Με το Carnipure™ 1500 από την Body Attack έχετε ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας που θα σας εμπνεύσει με την επίδρασή του και θα σας βοηθήσει με την απώλεια βάρους.

Η L-καρνιτίνη είναι τέλεια ως συμπλήρωμα για τη φυσική σας κατάσταση και τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Η αιτία; Η ουσία που μοιάζει με βιταμίνη έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με τις βιταμίνες Β και συνεπώς εμπλέκεται σε διαδικασίες μεταβολισμού λίπους και ενέργειας. Μια τυχόν ανεπάρκεια L-καρνιτίνης έχει σαν αποτέλεσμα  το σώμα σας να βασίζεται στην πρωτεΐνη προκειμένου να αντλήσει ενέργεια και όχι στα αποθέματα λίπους. Η λύση βρίσκεται στις κάψουλες Carnipure ™ 1500.

2 κάψουλες πριν την προπόνηση

Πολύ καλό. Προτείνει 2 κάψουλες 45 λεπτά πριν τη προπόνηση. Είδα πολύ καλύτερα αποτελέσματα πίνωντας την μία κάψουλα και την δεύτερη 35-40 λεπτά μετά, καθώς αρχίζω την προπόνηση δηλαδή. Καλύτερη αφομοίωση της καρνιτίνης. Καλύτερη και πιο έντονη προπόνηση, με πολυ λιγότερο πιάσιμο.
Γράψτε μια κριτική