Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Complete BCAA 300g (Stacker2)

Συσκευασία
300g
Servings
x60
  • Ιδανική αναλογία 3:1:1
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Βελτιώνει το ισοζύγιο του αζώτου
  • Απορροφάται ταχύτατα
  • Διαλύεται εύκολα

 

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-071-02
19.90 
01-130-071-02

Το Complete BCAA περιέχει υψηλής ποιότητας BCAA με την ιδανική αναλογία 3:1:1. Η δόση της Λευκίνης είναι τριπλάσια από εκείνη της Ισολευκίνης και Βαλίνης, αφού είναι ίσως το πιο σημαντικό αμινοξύ για τους αθλητές. Οι αντικαταβολικές της δράσεις οδηγούν σε αυξημένη πρωτεϊοσύνθεση ως και 16% σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες. Κάτι που σημαίνει ταχύτατη αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

1 scoop (5g) σε 200ml κρύο νερό, πριν και μετά την προπόνηση

 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ..ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΡΟΜΕΡΗ.ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΤΑ...
Εξαιρετικά αμινοξέα!
Γράψτε μια κριτική