Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Complete Creatine 300g (Stacker2)

  • Περιέχει τις 4 δυνατότερες μορφές κρεατίνης
  • Εγγυάται μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη στην προπόνηση
  • Σκληρότερη προπόνηση
  • Χωρίς πρόσθετα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-050
17.90 
01-130-050

H  Complete Creatine περιέχει τις τέσσερις πιο δυνατές και ελεγμένες μορφές κρεατίνης σε ένα και μόνο προϊόν. Λαμβάνοντας καθημερινά το Complete Creatine εγγυημένα ο αθλητής θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη. Δυνατότερη προπόνηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς οξείδωση και πιασίματα. Για να βιώσουμε τα πλεονεκτήματα της θα πρέπει να παίρνουμε μόνο 5γρ σε δεξτρόζη μία ή δύο φορές την ημέρα. Λειτουργεί απευθείας χωρίς περίοδο υπερφόρτωσης.

Τα οφέλη της Complete Creatine:

  • Περιέχει τις 4 δυνατότερες μορφές κρεατίνης
  • Εγγυάται μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη στην προπόνηση
  • Σκληρότερη προπόνηση
  • Χωρίς πρόσθετα
  • Χτίζει στεγνούς μύες

Όλες οι κρεατίνες δεν είναι το ίδιο. Η Stacker 2 Europe προσφέρει μόνο τις καλύτερες μορφές κρεατίνης, οι οποίες είναι κλινικά ελεγμένες για την αποτελεσματικότητά τους. Είτε την διαλύεις σε νερό είτε σε ένα ρόφημα πρωτεΐνης, η προπόνηση γίνεται πιο έντονη και αποδοτική. Η Complete Creatine  είναι μια πιο εξελιγμένη έκδοση της μονοϋδρικής. Δεν κάνει κατακράτηση υγρών και απορροφάται ταχύτατα. Όταν ψάχνεις τα υψηλότερα και εγγυημένα αποτελέσματα, τότε είναι η καλύτερη λύση.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

5 γρ πριν την προπόνηση

poli kalo doyleyei
Γράψτε μια κριτική