Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Complete Glutamine 300g (Stacker2)

Συσκευασία
300g
Servings
x60
  • 3 μορφές Γλουταμίνης
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Άριστη διαλυτότητα
  • Μειώνει τον καταβολισμό
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-067
19.90 
01-130-067
+

Η Complete Glutamine προσφέρει την καθαρότερη μορφή, φαρμακευτικού βαθμού υψηλής ποιότητας Γλουταμίνη.  Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός L-Glutamine, άλφα κετογλουταρικής γλουταμίνης και γλουταμινικού οξέος, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται σε συμπλήρωμα. Διαλύεται εύκολα και ολοκληρωτικά και έχει ουδέτερη γεύση, ενώ απορροφάται αποτελεσματικότερα από το σώμα.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό».

 

1 δοσομετρητής (5g) με 200ml παγωμένο νερό δύο φορές τη μέρα.

Πάρα πολύ καλή γλουταμίνη, πολύ δυνατή! Value for money και μην ξεχνάμε είναι Stacker...!
Γράψτε μια κριτική