Complete Pre 495 gr (Warriorlab)
Συσκευασία 495g
Servings x30
Βαθμολογία 4.9

  • Η νέα γενιά προεξασκητικών
  • Ολοκληρωμένη ενυδάτωση
  • Άμεση ενέργεια
  • Μυϊκή αντοχή
  • Φλεβικότητα και αιμάτωση
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-136-118
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
32.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Με την πάροδο των χρόνων, όλο και περισσότερες γνώσεις αποκτούμε για τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούμε και βάση αυτών των γνώσεων, όλοι μας θέλουμε να έχουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση από ένα συμπλήρωμα, πράγμα το οποίο θα βελτιώσει την αθλητική μας απόδοση.
Ένας τομέας των συμπληρωμάτων αυτών, τα προεξασκητικά, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αθλητών.
Το COMPLETE PRE είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στα προεξασκητικά, περιλαμβάνοντας στη μοναδική του φόρμουλα πολλά καινοτόμα συστατικά, σε αναλογίες που δουλεύουν πραγματικά.
Μελετώντας κάποιος παρακάτω ένα προς ένα όλα τα συστατικά μπορεί να αντιληφθεί την υπεροχή του προϊόντος σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει δοκιμάσει έως τώρα.

Glycerol (as gms -glycerol monostearate)

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστή για τις ιδιότητες της να κατακρατά νερό ενδομυϊκά στο σώμα, καθώς και για την επιπλέον δράση της στην καλύτερη ενυδάτωση των αθλούμενων κατά την αθλητική δραστηριότητα.
Στην ουσία είναι μια πολύ-αλκοόλη η οποία όμως σε υγρή μορφή είναι πρακτικά αδύνατο να χρησιμοποιηθεί σε συμπληρώματα, οπότε εδώ την έχουμε σε μια μορφή σκόνης, “δεμένη” με Στεαρικό Οξύ για να μπορεί να είναι σταθερή στην χρήση της σαν συστατικό και σε μια καλή δόση των 5γρ για σίγουρα αποτελέσματα.

Citrulline Μalate

Η γνωστή σε όλους μας κιτρουλίνη, η οποία είναι πραγματικά αποτελεσματική όσον αφορά την διέγερση της παραγωγής του Ν.Ο. στο σώμα σε σχέση με διάφορες άλλες ουσίες που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν. Πρόδρομος της αργινίνης, είναι η ουσία με επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες που μας δίνει αυτό που πραγματικά θέλουμε δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για αυξημένη αιμάτωση, και μυϊκή διόγκωση κατά την προπόνηση.
Εδώ την έχουμε σε δόση των 4γρ, ποσότητα αρκετά μεγαλύτερη από την πλειοψηφία των περισσότερων προεξασκητικών συμπληρωμάτων, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ουσιαστικά μπορεί να την περιέχουν ακόμα και σαν filler με δόσεις που δεν φτάνουν για να δώσουν αποτελέσματα.

Beta-Alanine

H βήτα-αλανίνη, είναι άλλη μια ουσία νέας γενιάς και έχει ευεργετική δράση στον αθλούμενο. Έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά σε διάφορα συμπληρώματα, καθώς και αυτή σαν ουσία έχει πλέον επιστημονική υποστήριξη ότι μπορεί να δώσει καλύτερη απόδοση μέσω της αντοχής στην δύναμη ή ακόμα και στο καρδιαγγειακό, σε προπονήσεις αντοχής, λόγω της αύξησης των επίπεδων της καρνοσίνης στο σώμα, πράγμα που συμβαίνει σαν φυσικό επακόλουθο της λήψης της.
Εδώ υπάρχει σε μια δυνατή δόση των 2γρ για σωστά αποτελέσματα από την χρήση της.

Taurine

Η Ταυρίνη, που έχει πλέον καθιερωθεί ακόμα και σε πολλά ενεργειακά αναψυκτικά, σε δόσεις όμως που δεν είναι αρκετές για να δει κάποιος σοβαρό αποτέλεσμα. Εδώ υπάρχει σε μία δυνατή δόση των 2γρ, ποσότητα η οποία είναι αρκετή για να λειτουργήσει σαν νευροδιαβιβαστής, και να μας δώσει καλυτέρα συνεργιστικά αποτελέσματα φυσικά, μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά του προϊόντος.

Beetroot Extract (4:1)

Ένα από τα λαχανικά που είναι πλούσια σε φυσικά nitrates είναι το παντζάρι. Πλέον, το εκχύλισμα παντζαριού, το βρίσκουμε συχνά σαν συμπλήρωμα, όσον αφορά την διέγερση του Ν.Ο., ακόμα και σε φαρμακευτικά συμπληρώματα τα οποία υπόσχονται καλύτερη σεξουαλική απόδοση, ειδικά για αυτή του την υψηλή περιεκτικότητα σε nitrates. Μιλάμε για ένα φυσικό προϊόν, το οποίο εδώ υπάρχει στην δόση του 1γρ.
Η δόση αυτή είναι υπό μορφή extract 4:1, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που τελικά παίρνουμε είναι μια ποσότητα αρκετά μεγαλύτερη σε nitrates, απ’ ότι αν υπήρχε στην απλή φυτική του μορφή. Εδώ υπάρχει όχι μόνο στη σωστή αναλογία και δόση, αλλά και συνδυαστικά με όλα τα άλλα ενεργά συστατικά, για να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

Tyrosine

Η τυροσίνη είναι ένα μη βασικό αμινοξύ το οποίο μετατρέπεται σε κατεχολαμίνες. Είναι ένα απολύτως νόμιμο συστατικό, που το χρησιμοποιούν ακόμα και μεμονωμένο πολλοί κορυφαίοι αθλητές, ακόμα και ολυμπιακού επιπέδου. Στην ουσία έχει διεγερτική δράση στον οργανισμό και βοηθάει και αυτή συνδυαστικά με την Ταυρίνη και την καφεΐνη σε δυνατότερα αποτελέσματα κατά την προπόνηση. Εδώ υπάρχει στην δόση του 1gr, δόση απολύτως επαρκής.

Vit-C

Στη σωστή για το προϊόν αυτό δόση των 500mg. Απαραίτητο συστατικό, μιας και η παραγωγή του Ν.Ο. στην πορεία απελευθερώνει στο σώμα ελεύθερες ρίζες, η οποίες με την σειρά τους μπορούν να εμποδίσουν την επιπλέον παραγωγή του Ν.Ο.
500mg Vit-C είναι αρκετά για να εμποδίσουν την οξείδωση των μυών, και να συνεχιστεί η παραγωγή του Ν.Ο. στον οργανισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Θα ήταν πραγματικά κρίμα ένα καλό κατά τ’ άλλα προεξασκητικό να μην απέδιδε τα μέγιστα λόγω της έλλειψης ενός αντιοξειδωτικού. Η Vit-C δίνει άριστα αποτελέσματα όσον αφορά αυτήν την σημαντική λειτουργία.

Caffeine

Η καφεΐνη, είναι σημαντικό συμπλήρωμα για τους αθλητές και έχει εργογόνο δράση στον οργανισμό.
Εδώ την έχουμε σε μια ποσότητα των 200mg, δόση η οποία είναι ανεκτή από τους περισσότερους, αλλά και αυτή που χρειάζεται για να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα από πλευράς ενέργειας. Γενικά η φιλοσοφία του προϊόντος δεν βασίζεται στην πολύ υψηλή δόση της καφεΐνης, που σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε κρασάρισμα ή άλλες παρενέργειες. Βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα με σωστά συστατικά στις σωστές αναλογίες.  
Συνδυαστικά λοιπόν η καφεΐνη μαζί με την Ταυρίνη και την τυροσίνη, θα βοηθάει για καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Selenium

Το Σελήνιο είναι μια ουσία η οποία βοηθάει στην μείωση του οξειδωτικού στρες στο σώμα από την παραγωγή του Ν.Ο. Και αυτό με την σειρά του είναι απαραίτητο, γιατί το σώμα για να παραγάγει νιτρικό οξείδιο χρειάζεται να καταναλώσει ποσότητα αποθεμάτων γλουταθειόνης. Το σελήνιο στην δόση των 200mcg που υπάρχει εδώ, βοηθά να ξεπεραστεί αυτό το έλλειμα γλουταθειόνης και κατά συνέπεια να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση της οξείδωσης, μαζί με τον συνδυασμό της βιταμίνης C.

Θα προσέξει κάνεις, πως στο συμπλήρωμα, δεν υπάρχουν συστατικά “γεμίσματος”, και πως το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό ρολό, ενώ όλα μαζί λειτουργούν συνδυαστικά για να δώσουν το καλύτερο δυνατό. Επίσης είναι χωρίς περιττά σάκχαρα και με ελάχιστες χρωστικές, μιας και το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό, έπαιξε το παντζάρι σαν συστατικό που δίνει έντονο χρώμα. Θα προσέξετε ότι και οι 3 γεύσεις, είναι σε κόκκινο χρώμα, για αυτό ακριβώς τον λόγο, την αποφυγή επιπλέον προσθέτων σε χρωστικές.
Οι γεύσεις είναι cherry, fruit punch και strawberry-lime, και είναι και οι 3 υπέροχες και πολύ δροσιστικές.

Αναμειγνύουμε 16.5γρ (1 πολύ γεμάτος δοσομετρητής) σε ένα ποτήρι νερό, 45 λεπτά πριν την προπόνηση.

arketa kalo alla se megalyteri dosologia douleuei kalytera proteino 2 scoop sto dromo gia to gymnastirio se 500ml nero

Απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!! Πολύ καλά πρηξίματα και δύναμη!! Δεν κρασάρα καθόλου μεσα στην προπόνηση και απο γεύση η Strawberry-Lime ήταν φοβερή !!

Ενα θα πω φραουλα λάιμ γεύση ... και φλέβα αιμάτωση στα ύψη! Αυτο με το εκχύλισμα από παντζάρι σε συνδυασμό με την αργινίνη ειναι αποκορύφωμα!

Είχε δίκιο ένας φίλος με γνώση των pre από την αρχή.τα καλά νιτρικά δεν βασίζονται στην καφεΐνη.αυτη τη στιγμή αυτο είναι το κορυφαίο σε κάθε τομέα!!!

Toumpano!!!!!
Foverh flevikothta...

ΤΡΕΛΟ BUST ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Από τα καλύτερα pre-workout..τρελό πρήξιμο και φλέβα

το δουλεψα με 15-20 επαναληψεισ
τρομερη συγκεντρωση κατα την διαρκεια της προπονησης και πολυ καλη φλεβικοτητα

Την παιρνω 5 μερες καθε φορα βλεπω πριξημο ολο και πιο πολυ που ποτε δεν ειχα δει..σε συνδιασμο με complete after και bcaa της warriorlab εχω δει ηδη αποτελεσματα μεσα σε 5 μερες,αποκατασταση καλη και προπονηση ατελειωτη.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί σε preworkout! Το συγκεκριμένο δεν μου γέμισε το μάτι αρχικά μέχρι που ένας φίλος μου έδωσε να το δοκιμάσω! Μιλάμε για απίστευτο πρήξιμο, ενέργεια που διαρκεί χωρίς κρασάρισμα και αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι ακόμα και μετά από ένα μήνα μου δουλεύει το ίδιο με την πρώτη φορά! Το προτείνω σε όλους! Εξαιρετικό!!!!