Complete Pump 1kg (Warriorlab)

Complete Pump 1kg (Warriorlab)
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
38.70 
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-136-014

ECO Friendly

Η WARRIORLAB καινοτομεί για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας τις νέες  ECO FRIENDLY συσκευασίες. Όπως προφανώς έχετε διαπιστώσει, όλες σχεδόν οι εταιρίες αθλητικών συμπληρωμάτων χρησιμοποιούν μεγαλύτερα κουτιά από αυτά που πραγματικά χρειάζονται, προκειμένου να συσκευάσουν τα προϊόντα τους. Ο λόγος είναι προφανής: Ένα μεγαλύτερο κουτί καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στο ράφι με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο επιβλητικό και να πουλάει έτσι περισσότερο. Είναι δηλαδή θέμα καθαρά Marketing και όχι πραγματικής ανάγκης.
Το δυσμενές αποτέλεσμα για το περιβάλλον είναι περισσότερο πλαστικό χαμένο, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Η WARRIORLAB ευαισθητοποιείται πρώτη πάνω σε αυτό το θέμα χρησιμοποιώντας νέες πιο μικρές συσκευασίες σε σχέση με πριν για την ίδια ή και μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος. Τα νέα κουτιά WARRIORLAB είναι πραγματικά «γεμάτα» με προϊόντα χρησιμοποιώντας έτσι όσο λιγότερο πλαστικό γίνεται.
Αφού τελειώσετε το προϊόν WARRIORLAB που χρησιμοποιείτε σας προτρέπουμε να πετάξετε την άδεια συσκευασία στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης, και σε καμία περίπτωση στα σκουπίδια.

 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

  • Έκρηξη ενέργειας
  • Μυϊκή αιμάτωση
  • Φλεβικότητα
  • Αντικαταβολική προστασία
  • Μυϊκή ανάπτυξη

Η μυϊκή αιμάτωση κατά τη διάρκεια μιας σκληρής προπόνησης είναι το ζητούμενο για τους περισσότερους αθλητές που κάνουν βάρη. Όμως δεν είναι μόνο η εικόνα εντυπωσιακή αλλά και το πραγματικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Η αυξημένη παροχή αίματος και νερού που περνάει μέσα στους μύες, μεγαλώνει την ελαστικότητα της μεμβράνης που περικλείει το μυϊκό κύτταρο. Κάτι που σημαίνει ότι οι μύες είναι ευκολότερο να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.

Το Complete Pump της WARRIORLAB με ένα εξαιρετικά πλήρες μείγμα ενεργών συστατικών όμως προσφέρει πολλά περισσότερα.
Αρχικά ο συνδυασμός Αργινίνης και Κιτρουλίνης μέσω των ειδικών ενζύμων μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο (ΝΟ) επιτρέποντας πολύ μεγαλύτερη ποσότητα αίματος (οπότε και οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών) να εισέλθουν μέσα στους μύες. Αυτό σημαίνει μεγάλα κι εντυπωσιακά πρηξίματα στην προπόνηση αλλά και ταυτόχρονη μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία, αφού μέσω του αίματος αποβάλλονται και οι τοξίνες που δημιουργούνται στην προπόνηση.

Όμως για να κάνουμε την προπόνησή μας σκληρή, εντατική, τέτοια που να μας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να έχουμε υψηλά αποθέματα ενέργειας. Γι αυτό και στο Complete Pump θα βρούμε ένα συνδυασμό καφεΐνης, ταυρίνης και τυροσίνης. Η προπόνηση θέλει σωστή προετοιμασία. Κατάλληλο και ισχυρό κίνητρο. Πνευματική συγκέντρωση και πειθαρχία. Η καφεΐνη, η ταυρίνη και η τυροσίνη που περιέχονται θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να κάνουμε την προπόνηση που όλοι θέλουμε.
Ακόμα κι έτσι το Complete Pump θα ήταν πλήρες. Όμως η WARRIORLAB έχει εμπλουτίσει την pre workout φόρμουλά της και με τα απαραίτητα BCAA αμινοξέα, κρίνοντας πολύ σωστά ότι ένα καλό ΝΟ συμπλήρωμα θα μας ωθήσει σε σκληρότερες προπονήσεις. Γι’ αυτό και τα αμινοξέα είναι απαραίτητα. Για να προστατεύσουν τους μύες και να τους οδηγήσουν σε ομαλότερη και πιο ασφαλή ανάπτυξη.

Σημαντικό: Κάθε προεξασκητικό συμπλήρωμα νιτρικού οξειδίου θα λειτουργήσει ακόμα καλύτερα σε μία προπόνηση με βάρη που θα περιλαμβάνει αρκετές επαναλήψεις ανά σετ (12-15) και με μικρότερα διαστήματα ανάπαυσης ανάμεσα στα σετ.

Συσκευασία: 1000gr

Ανακατεύετε ένα scoop COMPLETE PUMP σε ένα ποτήρι νερό 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση.

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την στιγμή!

Με ενα scoop συνηθως ειμαι οκ τις ημερες που δεν τραβαω βαζω 2

Πολυ καλο, ενα Scoop ειναι υπερ αρκετο!!

Paides mazi me auto sinexizw kai tin proteini kanonika ??gnwrizei Kaneis ??

Μέτριο

metrio

Για προπονηση σε ομαδα ποδοσφαιρου κανει?

Arketa kalo pre-workout akoma kai me ena scoop an kapoios den thelei na paei kateuthian sta 2.tha mou aresei an ipirxe megaliteri poikilia geusewn alla kai auti pou exei einai mia xara.

Για ποδηλασια κανει

to priksimo menei meta i fevgei