Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Compress B.I.G. 910g (Nutrend)

  • Φόρμουλα αύξησης μυϊκού όγκου
  • Ιδανική αναλογία πρωτεϊνών υδατανθράκων
  • Πλήρες προφίλ αμινοξέων
  • Διαλύεται εύκολα
  • Υπέροχη γεύση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Περιορισμένα τεμάχια
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-176-118-04
24.50 
01-176-118-04
+

Η COMPRESS B.I.G. ενδείκνυται για αθλητές που επιθυμούν να αυξήσουν τη δύναμη και την μυϊκή μάζα. Η βάση του COMPRESS B.I.G. είναι ένα εξειδικευμένο μείγμα πολλών πρωτεϊνικών πηγών, το NitroPeptide Protein Blend (NPPB), το οποίο και αποτελεί μοναδική εφεύρεση της NUTREND.

Το συγκεκριμένο μείγμα περιέχει την σωστή αναλογία και συνδυασμό των καλύτερων πρωτεϊνικών πηγών κάτω από τους αυστηρότερους ελέγχους.

Παρέχει τη μέγιστη ροή αργής απορρόφησης αμινοξέων στους μυς, προκειμένου να επιτευχθεί η ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση και ανάπτυξη. Όλες οι πρωτεϊνικές πηγές είναι σχεδιασμένες στο να παρέχουν στο μυϊκό σύστημα την καλύτερη τροφή και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα πεπτικά ένζυμα να διοχετεύεται ταχύτατα στο αίμα και στη συνέχεια στους μυς.

Επίσης περιέχει την πιο εξελιγμένη μορφή υδατανθράκων (Palatinose) οι οποίοι έχουν την ίδια ενεργειακή αξία με την γλυκόζη (που σημαίνει ότι παρέχει στο σώμα τα απαραίτητα σάκχαρα για την αύξηση των ενεργειακών αποθεμάτων), ενώ παράλληλα δεν προκαλεί την ανεπιθύμητη υπεργλυκαιμία.

Με μία τεράστια ποσότητα 6000mg BCAA αμινοξέων και 3000mg γλουταμίνης σε κάθε δόση το COMPRESS B.I.G. είναι η ιδανική λύση για την προετοιμασία του σώματος πριν την προπόνηση χωρίς πτώση των πρωτεϊνών του. Από την άλλη πλευρά αν ληφθεί αμέσως μετά την προπόνηση το COMPRESS B.I.G. θα εξασφαλίσει την άμεση αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη.

Η πατέντα της NUTREND που ονομάζεται ΝΡΡΒ  περιέχει όπως είπαμε ένα μείγμα πρωτεϊνών, όπως: PeptoPro, μια εξαιρετικής ποιότητας καζεΐνη με δι και τριπεπτίδια, η οποία λόγω της υψηλότατης ποιότητας φιλτραρίσματος που υφίσταται εξασφαλίζει την άμεση διοχέτευση όλων των αμινοξέων στους μυς.

Περιέχει επίσης υδρολυμένη και Isolate whey πρωτεΐνες, οι οποίες απορροφούνται λίγο αργότερα από τα πεπτίδια όμως συμπίπτει χρονικά με την χρήση του PeptoPro στους μυς παράγοντας με αυτό τον τρόπο το απόλυτο αντικαταβολικό περιβάλλον για το μυϊκό σύστημα.

Τέλος περιέχει την υψηλότερης βιολογικής αξίας τροφή που υπάρχει στη φύση, το πρωτόγαλα (Colostrum), το οποίο παρέχει μία σειρά από αντιοξειδωτικές και αντικαταβολικές δράσεις.

1 δόση (70γρ.) σε 450ml νερό 60΄πριν την προπόνηση και 1 δόση μισή ώρα μετά την προπόνηση.

 

Μια ιδανικη φορμουλα για αποκατασταση!!Μια σημαντικη λεπτομερια εχει και πρωτογαλα!!
Γράψτε μια κριτική