Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Creaz Xpand 300g (Body Attack)
Συσκευασία 300g
Servings x20
Βαθμολογία 4

  • Εγγυημένη αύξηση δύναμης
  • Μυϊκή αιμάτωση
  • Καθαρά μυϊκά πρηξίματα
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-198-173
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
24.90 
* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η νέα φόρμουλα Creaz Xpand της Body Attack είναι η νέα γενιά προεξασκητικών προϊόντων, παρέχοντας όλα τα πανίσχυρα συστατικά για μια αποτελεσματική προπόνηση. Αυτή η νέα εκρηκτική φόρμουλα δεν θα κάνει τους μύες σας μόνο δυνατότερους αλλά θα τους κάνει να φαίνονται πιο γεμάτοι και σκληροί.

Οι καινοτομίες σε αυτή τη φόρμουλα περιλαμβάνουν δύο συστατικά, τα Citrusyn και Creaz, που σημαίνει 100% καθαρή κιτρουλίνη και κρεατίνη. Τα κλασσικά προεξασκητικά προϊόντα περιέχουν αυτά τα δύο συστατικά σε μικρότερες ποσότητες κι εδώ βρίσκεται η μεγάλη διαφορά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

 15g σκόνης (1scoop) σε 200ml νερό περίπου 30-60 λεπτά πριν από την προπόνηση.

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό.Η γεύση δεν με τρέλανε

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.