Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Dexi Burn 120 caps (Stacker2)

  • Αποτελεσματικός λιποδιαλύτης
  • Βοηθάει στον μεταβολισμό του λίπους
  • Αυξάνει με φυσικό τρόπο τα επίπεδα ενέργειας.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-079
24.90 
01-130-079
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η Stacker 2  παρουσιάζει μια νέα σειρά με την ονομασία DEXI, η οποία περιλαμβάνει τρία προϊόντα, τα DEXI BURN, DEXI OMEGA 3-2000  και DEXI FLUSH. Όλα αυτά τα προϊόντα  είναι σχεδιασμένα για να προάγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με συστατικά, απολύτως φυσικά.
Το Dexi Burn είναι ένα διαιτητικό συμπλήρωμα διατροφής, εμπλουτισμένο με προβιοτικά.  Η ποσότητα καφεΐνης που περιέχει (175mg) είναι τέτοια ώστε να προσφέρει αυξημένη ενέργεια στην προπόνηση. Μαζί με τις πολυφαινόλες και το εκχύλισμα από πράσινο τσάι και σπόρους καφέ, βοηθούν το σώμα να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος.

Αυτό που διαφοροποιεί το Dexi Burn από τα υπόλοιπα λιποδιαλυτικά είναι η ύπαρξη προβιοτικών. Συγκεκριμένα περιέχει πέντε είδη προβιοτικών φτάνοντας τους 5 δισεκατομμύρια ζωντανούς οργανισμούς. Αυτό είναι σημαντικό αφού βοηθάει στην καλή λειτουργιά του εντέρου και του πεπτικού συστήματος εν γένει.

Υψηλή περιεκτικότητα καφεϊνης: 175mg ανα δοσολογία.

 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό».

 

1 κάψουλα πριν την προπόνηση

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική