Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Διάδρομος Walking Pad (X-FIT)

Δωρεάν μεταφορικά
1 χρόνος εγγύηση
Έως 12 άτοκες δόσεις
  • Ο μικρότερος διάδρομος της αγοράς
  • Χωράει παντού
  • Σταθερός και λειτουργικός στη χρήση του
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-356
399.00 
06-003-356
+

Ο διάδρομος Walking Pad της X-FIT είναι το όργανο γυμναστικής που πρέπει και μπορεί να υπάρχει σε κάθε ελληνικό σπίτι. Σε μια ασφαλή και άνετη επιφάνεια, η οποία μπορεί να αποθηκευτεί είτε πίσω από την πόρτα είτε κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ, μπορούμε να περπατάμε ή να κάνουμε ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό τζόγκιγκ κάθε μέρα, παρακολουθώντας την αγαπημένη μας εκπομπή στην τηλεόραση, ακούγοντας μουσική ή απλά κοιτάζοντας έξω από το μπαλκόνι.
Ναι, τόσο εύκολο είναι!!

Είτε χρησιμοποιούμε μόνο την επιφάνεια βαδίσματος, είτε σηκώνοντας τις ειδικές μπάρες για να κρατιόμαστε, απλά κρατώντας το τηλεχειριστήριο αυξάνουμε ή μειώνουμε την ταχύτητα και απλά περπατάμε. Αυτό που λείπει από το σύγχρονο άνθρωπο, η ασφαλής και καθημερινή κίνηση, γίνεται εύκολη μέσα στο σπίτι, σε οποιοδήποτε δωμάτιο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με το νέο Walking Pad της X-FIT.

Το να αλλάξουμε τη ζωή μας, να βελτιώσουμε την υγεία και την εμφάνιση μας, τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι απλό, είναι γρήγορο, είναι ασφαλές. Με το νέο Walking Pad της X-FIT τα πάντα είναι δυνατά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μοτέρ: 0,75 HP

Βάρος μηχανήματος: 22Kg
Διαστάσεις (MxΠxY): 143,5 x 59 x 98,5 cm

Ύψος μετά την αναδίπλωση χειρολαβής: 13 cm

Επιφάνεια ιμάντα: 40 x 110 cm
Ταχύτητα: 1-12 km/H
Μέγιστο βάρος χρήστη: 100kg


Σταθερός Διάδρομος ,αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορος
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης