Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Ελλειπτικό με κλίση E88 (Sportop)

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 24 άτοκες δόσεις
  • Βαριάς χρήσης ελλειπτικό μηχάνημα
  • Τεράστιο εύρος κίνησης
  • Αλλαγή κλίσης για μεγαλύτερη αντίσταση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-313-007
1,699.00 
06-313-007
+

Το Sportop E88 είναι μακράν, ένα από τους πιο ομαλά και πιο σταθερά ελλειπτικά μηχανήματα με εμπρόσθιο τροχό. Διαθέτει μεγάλο μήκος βήματος 50,8 εκατοστά και κλίση ισχύος 7 επιπέδων. Με 12 προκαθορισμένα προγράμματα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία διασκεδαστικών και αποτελεσματικών προπονήσεων. Με βάρος στα 88,5 κιλά, αυτό το κομψό αλλά στιβαρό μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει χρήστες έως 125 κιλά. Μπορείτε να έχετε μια πραγματικά αποτελεσματική και κυρίως ασφαλή προπόνηση, προσαρμόζοντας το επίπεδο προσπάθειας, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση.

Θα γυμνάσετε όλο το σώμα σας, στοχεύοντας τις συγκεκριμένες περιοχές του σώματος που χρειάζεστε, αλλάζοντας απλώς τη θέση του σώματός σας. Στην κονσόλα μπορείτε να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για όλα τα απαραίτητα και χρήσιμα δεδομένα για κάθε προπόνηση σας, προκειμένου να βελτιώσετε την απόδοση σας.

Το μεγάλος βάρος του μηχανήματος μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια της προπόνησής σας, ενώ ταυτόχρονα, με ένα κουμπί μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση της κίνησης, στοχεύοντας έτσι τα πόδια και τους γλουτούς σας, καίγοντας περισσότερες θερμίδες από ποτέ. Επιπλέον, με τις χειρολαβές πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να γυμνάσετε με έναν μοναδικό τρόπο τα χέρια, τους ώμους και την πλάτη σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος Δίσκου:    8kg
  • Κλίση:    Με κλίση ισχύος 7 επιπέδων
  • Σύστημα αντίστασης: Μαγνητικό

Μήκος διασκελισμού: 51cm
Προγράμματα:   12
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ):  1575 x 945 x1685 mm
Βάρος Μηχανήματος:  88.5 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη: 125 kg
Συνδεσιμότητα:   Με Bluetooth μπορείτε να συνδεθείτε με Kinomap και Zwift
Άλλα χαρακτηριστικά:  Πλήκτρο γρήγορης προσαρμογής αντίστασης / Πολυλειτουργική Χειρολαβή / Μέτρηση καρδιακής συχνότητας στις χειρολαβές

Πιστοποίηση:   CE-ROHS-EN957Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική