Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Endo Rush 495g (BSN)
Συσκευασία 495g
Servings x30
Βαθμολογία 3.7

  • Πλήρες προεξασκητικό
  • Ενέργεια & Αντοχή
  • Μυϊκή αιμάτωση και πνευματική συγκέντρωση
  • 200mg καφεΐνης
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-050-144
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
29.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Εμπνευσμένο από ένα θρυλικό προεξασκητικό, εμπλουτισμένο με τα βασικά ενεργά συστατικά, το νέο pre workout της BSN εγκαινιάζει μια νέα εποχή με μία φόρμουλα που περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό και τις κατάλληλες ποσότητες από τα πιο ελεγμένα συστατικά με σκοπό να βοηθήσει στην πιο σκληρή προπόνηση.
Το όνομα ENDO RUSH προέρχεται από την Ελληνική λέξη «ενδο» η οποία σημαίνει εσωτερικό. Κι εμείς δώσαμε στη νέα φόρμουλα μας αυτό το όνομα γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην ανάδειξη της εσωτερικής ενέργειας και δύναμης του κάθε αθλητή. Γιατί η μεγαλύτερη δύναμη πηγάζει από μέσα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δοσομετρητής (16.5g) σε 230ml νερό, πριν την προπόνηση.

Ρε παιδιά μόνο εμένα με καίει τόσο πολύ ;;

Ιδιαίτερες γεύσεις, πάντως πιάνει καλά!

Πολύ καλό και σε καλή τιμή

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.