Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Enteric Fish Oil 100softgels (Optimum Nutrition)
Συσκευασία 100 softgels
Βαθμολογία 2

  • Πηγή Ω3 λιπαρών οξέων
  • Ενισχύει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία 
  • Βοηθάει στη λιποδιάλυση
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-067-054
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
14.90 
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ OPTIMUM NUTRITION ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από εκτεταμένες διαμαρτυρίες καταναλωτών που αγόρασαν από ανεπίσημους προμηθευτές, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας ON’S WHEY, όπως και άλλα προϊόντα OPTIMUM NUTRITION, αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε την παρακάτω ενημέρωση:

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της ON στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, κλικ εδώ.

«Εισάγουμε ΜΟΝΟ τα ΓΝΗΣΙΑ προϊόντα OPTIMUM από τον επίσημο προμηθευτή και ποτέ δεν ψάξαμε να βρούμε, μέσω τρίτων, φθηνότερες τιμές, θυσιάζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος και διακινδυνεύοντας την ασφάλειά σας.


Η ΟΝ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου της που βρίσκεται στο Λονδίνο, ενημερώνει για το πρόβλημα τους διάφορους εμπόρους που προμηθεύουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές προϊόντα ΟΝ προερχόμενα από μη έγκυρες πηγές. 

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί από αμφίβολης ποιότητας προϊόντα που έρχονται στην Ελλάδα από γειτονικές μας χώρες και η ΟΝ ψάχνει να βρει μία λύση γι αυτό.
 

Το Enteric Fish Oil είναι μια φυσική πηγή των ΩΜΕΓΑ 3 λιπαρών οξέων (EPA και DHA) τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Η ανισορροπία ή η έλλειψη των απαραίτητων αυτών λιπαρών οξέων, που δυστυχώς συμβαίνει λόγω της κακής διατροφής που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παθολογικές καταστάσεις όπως μειωμένη καρδιαγγειακή υγεία, μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης φλεγμονών.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Enteric Fish Oil ένα προϊόν διατροφής απαραίτητο για τον σύγχρονο άνθρωπο με πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες.

 

1-2 gels ημερησίως μαζί με τα γεύματα.

Πληρώνεις για 300mg 15 ευρω ενώ ήδη κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό σχεδόν παντού ω3 των 500mg με 5 ευρώ,που είναι και η ανώτατη συνιστώμενη δόση. Κορυφαία η ΟΝ σε ποιότητα αλλά δυστυχώς έχει μείνει αρκετά πίσω και εδώ πληρώνεις περισσότερο το brand.

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.