Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Service μηχανημάτων

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ!


Εάν έχετε αγοράσει οποιονδήποτε διάδρομο γυμναστικής από άλλο κατάστημα, και κανείς δεν μπορεί να σας τον επισκευάσει, μη βιαστείτε να τον πετάξετε. Φέρτε τον διάδρομο σε μας!

Από την εμπειρία μας μέχρι τώρα, είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε τους περισσότερους «ξένους» διαδρόμους, αρκεί να μην απαιτούνται δυσεύρετα ανταλλακτικά (αν και τα περισσότερα ανταλλακτικά μπορούμε να τα κατασκευάσουμε!). Η διάγνωση γίνεται στο τεχνικό τμήμα των X-TREME STORES στο Κορωπί.

Πριν την επισκευή θα εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατάσταση του διαδρόμου σας, και θα σας ενημερώσουμε για το απόλυτα λογικό κόστος της επισκευής του, έτσι ώστε να αποφασίσετε τί σας συμφέρει.

Ένα από τα στοιχεία εκείνα που αυξάνουν την αξιοπιστία μιας εταιρίας και την ασφάλεια του καταναλωτή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ειδικά όταν μιλάμε για όργανα γυμναστικής που έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια και την υγεία μας είναι η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται μετά την αγορά.

Σε αυτό το κομμάτι τα X-TREME STORES μπορούν να υπερηφανευτούν για το γεγονός ότι έχουν τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να παρέχουν υψηλής ποιότητας αλλά και ταχύτητας υπηρεσίες. Η εταιρία διαθέτει δικό της τεχνικό τμήμα και όχι κάποια εξωτερική εταιρία που να καλύπτει τους δικούς της πελάτες, διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, τα οποία πραγματοποιούν την μεταφορά των οργάνων από και προς την οικία του καταναλωτή, ενώ όλο το τμήμα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και την φιλοσοφία των X-TREME STORES, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση και κοντινή σχέση του καταναλωτή με το τμήμα υποστήριξης αλλά και την ίδια την εταιρία.

Σε ένα τεράστιο και ιδιόκτητο χώρο τεχνικής υποστήριξης, τα εξειδικευμένα άτομα που απαρτίζουν το τεχνικό τμήμα των X-TREME STORES σκύβουν πάνω από οποιοδήποτε πρόβλημα με αίσθημα ευθύνης, ενώ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρακολουθούν σεμινάρια τεχνικής υποστήριξης στους χώρους των ίδιων των κατασκευαστριών εταιριών στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα υποβοηθούνται από τα κατάλληλα διαγνωστικά μηχανήματα που εντοπίζουν με ακρίβεια την βλάβη και οδηγούν στην βελτίωση των μηχανημάτων προκειμένου η βλάβη να μην εμφανιστεί ξανά στο μέλλον.

Αυτό σε συνδυασμό με την επάρκεια σε ανταλλακτικά ακόμα και σε όργανα που έχουν σταματήσει να διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό αυξάνουν την ποιότητα και αξιοπιστία της υποστήριξης.

Το τεχνικό τμήμα έχει λάβει επίσημα το 1ο βραβείο τεχνικής κάλυψης και υποστήριξης για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες από τον κολοσσό στην παραγωγή και διάθεση οργάνων γυμναστικής, την αμερικανική εταιρία ΙCON HEALTH & FITNESS U.S.A. για τις γνώσεις του στον εντοπισμό και βελτίωση των πιθανών βλαβών, γνώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το επίπεδο των ευρωπαίων συναδέλφων του. Το βραβείο δόθηκε κατόπιν αυτοψίας της ICON στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης και κατόπιν επιτήρησης πολλών ημερών στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος.

It appears you don't have a PDF plugin for this browser. No biggie... you can click here to download the PDF file.

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.