Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Essential Amino Acids, 400g (WarriorLab)
Συσκευασία 400g
Servings x25
Βαθμολογία 4.3

  • Συμπλήρωμα Αμινοξέων Για Αποκατάσταση
  • Απαραίτητο Για Όλους Τους Ασκούμενους
  • Προσφέρει Δύναμη & Αντοχή
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-136-093
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
28.60 

Τι είναι;
Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Από τα 20 αμινοξέα που απαρτίζουν τις πρωτεΐνες, τα 9 θεωρούνται απαραίτητα (essential) και τα 11 μη απαραίτητα (non essential). Απαραίτητα θεωρούνται εκείνα, τα οποία το σώμα δεν είναι σε θέση να τα δημιουργήσει από μόνο του. Συνεπώς θα πρέπει να ληφθούν είτε από τη διατροφή είτε από τα αντίστοιχα συμπληρώματα.

Τι περιέχει;
Το Essential Amino Acids της WARRIORLAB περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα, δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση στην αλυσίδα των BCAA και της Γλουταμίνης. Αυτά είναι και τα πιο σημαντικά στην προπόνηση γιατί από μόνα τους αποτελούν περίπου το 70% των συνολικών αμινοξέων που βρίσκονται στους μυς. Είναι και τα πρώτα όμως που καταρρέουν από το πρώτο λεπτό της προπόνησης. Οπότε είναι και τα πρώτα που έχει ανάγκη το μυϊκό σύστημα αφενός για να συνεχίσει παραγωγικά την προπόνηση αλλά και αφετέρου για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη αποθεραπεία στη συνέχεια.

Τι θα νιώσω;
Περισσότερη μυϊκή ενέργεια και αντοχή στην προπόνηση και αυξημένη και πιο ολοκληρωμένη αποθεραπεία, δηλαδή προετοιμασία για την επόμενη προπόνηση, χωρίς πιασίματα και πόνους. 

Γιατί να το αγοράσω;
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η πρωτεΐνη των μυών διασπάται χωρίς να προκαλείται περαιτέρω πρωτεϊνοσύνθεση. Αυτό σημαίνει ότι η άσκηση αποβαίνει «καταβολική», δηλαδή διασπά στοιχεία του σώματος (αμινοξέα) προκειμένου να αντλήσει ενέργεια. Λαμβάνοντας όμως τα Essential Amino της WarriorLab αντιστρέφουμε αυτή την διαδικασία προς όφελός μας. Το σώμα δεν είναι αναγκασμένο πλέον να διασπάσει μύες για να αντλήσει ενέργεια κι έτσι η προπόνηση γίνεται πιο άνετη και κυρίως πιο αποδοτική.

Με τι συνδυάζεται;
Από την στιγμή που δεν περιέχει σάκχαρα ή διεγερτικά μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για ένα εξαιρετικό προεξασκητικό. Προσθέτοντας AAKG και Citrulline της WarriorLab πετυχαίνεις πλήρη αιμάτωση, ενέργεια και ένταση με 100% μυϊκή προστασία.

Λαμβάνετε 16γρ (1 δοσομετρητής) σε κρύο νερό πριν ή μετά την προπόνηση.

para poly kalo san apokatsatasi me poly kala systatika kai kali analogia gloutaminis kai fisika prositi timi

παρα πολυ καλο το αγαπημενο μου δεν το αλλαζω κανει καταπληκτικη δουλεια και πριν και μετα και μεσα στην προπονηση δουλευει καλα με αρκετα καλη ξεκουραση στους μυις

Tα συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει ενέργεια στη προπόνηση και καλή ξεκουραση.