Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Extasis 400g (Stacker2)

  • Πανίσχυρο προεξασκητικό συμπλήρωμα
  • Αυξάνει την ενέργεια και συγκέντρωση
  •  Βοηθάει στην μυϊκή αιμάτωση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-089-02
44.90 
01-130-089-02

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Τι είναι;
Το Extasis βασίζεται στις πιο νέες κλινικές έρευνες που έχουν να κάνουν την αθλητική απόδοση. Όλα τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών βρίσκονται μέσα στο νέο Extasis. Αν είσαι αρκετά θαρραλέος και λαμβάνεις όλη τη δόση των 20γρ θα προσλάβεις 6γρ κιτρουλίνης, η ακριβής δόση που έδειξαν οι έρευνες ότι έχει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τι περιέχει;
Το Extasis περιέχει τη μέγιστη δυνατή και συνεχούς ροής καφεΐνη, κάτι που σημαίνει ότι θα βιώσεις μια συνεχώς αυξανόμενη ενέργεια και ένταση στην προπόνηση χωρίς το «κρασάρισμα». Επίσης περιέχει το EnXtra, μια ειδική πατενταρισμένη φόρμουλα που περιέχει Alpinia Galanga, μια ουσία η οποία αν συνδυαστεί με την Χολίνη και εκχύλισμα Κετόνων από μούρα θα αυξήσει την ενέργεια και την πνευματική συγκέντρωση.

Τι θα νιώσω;
Όλα αυτά σε συνδυασμό με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά που επίσης περιέχονται στο Extasis, όπως η κρεατίνη και η Βήτα Αλανίνη, δημιουργούν το πιο δυνατό και πλέον εξελιγμένο προεξασκητικό συμπλήρωμα που έχει εμφανιστεί ποτέ!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο εν λόγω προϊόν (όπως και στα περισσότερα πρόεξασκητικά) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

 

Πολύ καθαρό πράγμα. Αξίζει τα λεφτά του. Έπαιρνα το Ν1 και νόμιζα ότι ήταν το καλύτερο (Που είναι για τα λεφτά του). Αλλά το Ν2 όπως το λέει η γυναίκα μου είναι πολύ καλύτερο. Με αναγκάζει να πιω τουλάχιστον 1,5 με 2 λίτρα νερό σε κάθε προπόνηση προφανώς λόγο του ότι τόσο που διαστέλλει τα αγγεία χρειάζεται ο όγκος που προσφέρει το νερό για να γεμίσουν οι φλέβες. Δεν το προτείνω για γυμναστική που θέλει πολλές ανάσες όπως προπόνηση ποδηλάτου ακόμη και αν κάνεις 100 χιλιόμετρα. Αλλά για προπόνηση με βάρη είναι το καλύτερο.
se pianei, idiaitera ama exeis kairo na pareis pre ginesai dynamitis!
kalllitera inferno
Το εχω εδω κ μια βδομάδα! Κανω τις καλυτερες προπονησεις !
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ pV7 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
πολύ focus στην προπόνηση!
Tropical Fruit γευσαρα ... Οσο για το προιον ακριβο αλλα το καλυτερο. STacker Εγγυηση.
Ο ορισμός του ότι πληρώσεις θα πάρεις...ίσως το καλύτερο και πληρέστερο pre work out στην αγορά!!!
ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ PREWORKOUT ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ MOY ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ LEVEL.(4 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
Μεγάλες συγκεντρώσεις συστατικών για μεγάλη διάρκεια προπόνησης.
Φλεβικότητα, δύναμη και τσίτες λόγω της καφείνης.
Τούμπανο.
Γράψτε μια κριτική