Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Extreme Instant BCAA 500g (Body Attack)

Συσκευασία
500g
  • Ιδανική αναλογία bcaa 2:1:1
  • Με προσθήκη βιταμίνης Β6
  • Υπέροχη γεύση
  • 10.000mg bcaa στη δόση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-198-128-04
32.90 
01-198-128-04
+

Μία δόση (13γρ) περιέχει 10.000mg bcaa στην δημοφιλή και κλινικά ελεγμένη αναλογία 2:1:1. Το Extreme Instant BCAA ρόφημα είναι ιδανικό για την προπόνηση αφού μπορεί να ληφθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση. Τη στιγμή δηλαδή ακριβώς που οι μυς πρέπει να γυμναστούν σκληρότερα. Όμως και τις μέρες χωρίς προπόνηση το να παρέχουμε στους μυς τα απαραίτητα BCAA είναι σημαντικό όσον αφορά στη μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη.

Πέρα από αυτό, το Extreme Instant Bcaa της Body Attack παρέχει στο σώμα μας την πολύ σημαντική βιταμίνη Β6 προκειμένου να ρυθμιστεί ιδανικά ο μεταβολισμός των αμινοξέων και πρωτεϊνών. Όσο μεγαλύτερη ποσότητα αμινοξέων λαμβάνουμε τόσο μεγαλύτερη ποσότητα Β6 χρειαζόμαστε. Η Β6 βοηθάει στην ρύθμιση των σωστών επιπέδων γλυκογόνου στους μυς, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις προπονήσεις, όταν και το γλυκογόνο δαπανάται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε ενέργεια.


Τις ημέρες προπόνησης, ανακατέψτε 13 g (1 γεμάτη μεζούρα) σε 350 ml κρύο νερό και καταναλώστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση. Τις ημέρες που δεν προπονήστε, 1 μερίδα το πρωί.

πηρα γεύση λεμονι..πολυ καλό...του εβαλα και ηλεκτρολυτες με την ιδια γεύση και το απογειωσε
Πολύ καλά instant με διαφορά και καλή γεύση.
πολυ καλη δοσολογια αμινοξεων για μεσα στην προπονηση για ενεργεια και αποκατασταση
Γράψτε μια κριτική