Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 30%

Fat Direct Drink 250 ml Blackberry (Nutrend)

Συσκευασία
250ml
Servings
x1
  • Ενεργειακό ποτό
  • Περιέχει καφεΐνη
  • Βοηθάει στη λιποδιάλυση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-176-265-01B
2.20 
1.54 
Κερδίζετε: 0.66 € (30%)
01-176-265-01B
+

Ημερομηνία λήξης: 7/2/2023

Αυτό το ελαφρώς ανθρακούχο αναψυκτικό έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίζει την εγρήγορση, να αυξάνει τη συγκέντρωση και να βελτιώνει την αθλητική απόδοση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες είναι επίσης αποτελεσματική σε σχέση με το μεταβολισμό των λιπών και μπορεί να είναι ένα χρήσιμο βοήθημα κατά τη μείωση του βάρους. Χάρη στην καφεΐνη, μπορεί να προσφέρει ευχάριστη διέγερση σε ανθρώπους που γυμνάζονται, διαβάζουν ή οδηγούν. Οι βιταμίνες σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ingredients: water, acidity regulator citric acid, L-carnitine, taurine, carbon dioxide, glucuronolactone, inositol, L-arginine, carrot concentrate, choline chloride, caffeine, sweeteners (sucralose, acesulfame K), nicotinamide, calcium D-pantothenate, flavouring, pyridoxine hydrochloride, biotin.

1 κουτί περίπου 20 λεπτά πριν από τη άσκηση ή κατά τη διάρκεια της κόπωσης. Το πολύ 2 κουτιά ανά ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική