Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Fitness Cage (X-FIT)

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 12 άτοκες δόσεις
  • Πανίσχυρη κατασκευή
  • Για προπονήσεις με ελεύθερα βάρη ή τροχαλίες
  • Προσφέρει απεριόριστες επιλογές ασκήσεων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-365
589.00 
06-003-365
+

ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ – Το νέο Fitness Cage της XFIT διαθέτει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο ενισχυμένο, με δυνατότητα να αντέχει την πιο σκληρή χρήση.
ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΡΟΧΑΛΙΑ - Είναι εξοπλισμένο με μια υψηλή και χαμηλή τροχαλία μαζί με τις αντίστοιχες λαβές τους. Χρησιμοποιήστε την υψηλότερη τροχαλία για ασκήσεις πλάτης και τρικεφάλων, ενώ στη χαμηλή τροχαλία μπορείτε να έχετε ασκήσεις για τους δικεφάλους, τους ώμους και τα πόδια.
ΑΝΟΙΧΤΟ RACK - Με έναν ευρύχωρο σταθμό προπόνησης, το Fitness Cage περιλαμβάνει ισχυρά σταντ για τη μπάρα αλλά και ειδικές θέσεις αποθήκευσης των δίσκων, αλλά και ένα πανίσχυρο μονόζυγο για έλξεις και στηρίξεις.
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ - Αυτό το πλήρες σύστημα άσκησης διαθέτει μια καινοτόμο δομή που συνδυάζει ασκήσεις για όλο το σώμα, καθιστώντας το ιδανικό για την εκγύμανση διαφορετικών μυϊκών ομάδων και την εκτέλεση ολοκληρωμένων συνολικών προπονήσεων.


Πλάτος: 1.21 m / 1.82 μαζί με τις λαβές που προεξέχουν βάζοντάς τες την μια από την αριστερή πλευρά και την άλλη από την δεξιά.
Μήκος: 1.42m
Υψος: 2.17m

Μέγιστο βάρος φόρτωσης: 100kg


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική