Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Flex Disc Pilates Δίσκος (Flex Disc)
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
03-362-001
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
119.00 

O δίσκος pilates Flex Disc αυξάνει την κινητικότητα, τη σταθερότητα, την ισορροπία και τη δύναμή σας. Το Flex Disc διαθέτει 8 τροχούς με ρουλεμάν που σας επιτρέπουν να μετακινείτε χωρίς κόπο σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. καουτσούκ, χαλί, τσιμέντο ή ξύλο.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού δίσκος Πιλάτες Flex Disc έχει ένα άνοιγμα στη μέση όπου μπορείτε με ένα κλικ να προσθέσετε λαβές. Επιπλέον, κάθε δίσκος διαθέτει 6 σημεία σύνδεσης με λάστιχα γυμναστικής ώστε για να προσθέσετε επιπλέον αντίσταση στην άσκηση σας.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ολίσθησης / sliders, τα Flex Discs σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο σε στατικές (π.χ. σανίδες) ή σε δυναμικές ασκήσεις (π.χ.lunges)

Διάμετρος 35,5 cm (14").

Κάθε Flex Disc έρχεται με ένα αφρώδες στρωματάκι πάχους 1,9 cm που μπορείτε να το τοποθετήσετε στο δίσκο ή στο πάτωμα για επιπλέον στήριξη.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.